Αρχική Eπικαιρότητα Κορωνοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη σε λίγες ώρες

Νέο τηλεοπτικό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα του κορωνοϊού, ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Σήμερα Τρίτη, στις 17:00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες, για τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα του κορωνοϊού, αναφέρει το γραφείο Τύπου.

Το διάγγελμα θα γίνει μια ώρα νωρίτερα από την ημερήσια ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα στη Ελλάδα και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα. Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να απευθύνει σήμερα έκκληση στους πολίτες να τηρούν και να στηρίξουν τις αποφάσεις που λαμβάνονται και θα στείλει αυστηρό μήνυμα για τον αυτοπεριορισμό όλων.

Θα αναφερθεί επίσης στην οικονομία και στις αποφάσεις του Εurogroup.

Θα αναφερθεί στο ιατρικό προσωπικό και όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους και επίσης, έχει σκοπό να απευθύνεται συχνά στους πολίτες πιθανόν με ένα διάγγελμα την εβδομάδα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που μίλησαν στο LiFO.gr, στα πλάνα του Μαξίμου είναι να απευθύνεται στους πολίτες στα τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να τους ενημερώνει «με σοβαρότητα και πραγματισμό» για την κατάσταση, αναλύοντας παράλληλα το πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.