Αρχική Eπικαιρότητα Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα -Η ανάρτηση του κυβερνητικού...

Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα -Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Στην ανάρτησή του ο κ. Πέτσας διευκρινίζει ότι μετά τα ύποπτα συμπτώματα που εμφάνισε η σύζυγός του, έκαναν εξετάσεις και οι δύο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία της και σε καραντίνα ενώ ο ίδιος που εξετάστηκε επίσης βρέθηκε αρνητικός.

Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσει την ενημέρωση του μπρίφινγκ και θα ασκεί τα καθήκοντά του από απόσταση.

Οπως έγραψε ο Στέλιος Πέτσας:
«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.

Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.

Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα

Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19)….

Δημοσιεύτηκε από Stelios Petsas στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέλιος Πέτσας είχε δηλώσει πως «αν δεν κάνουμε όσα πρέπει, θα είναι μια περιπέτεια που θα θυμόμαστε με τρόμο».