Αρχική Eπικαιρότητα «5000 τα κρούσματα σε 15 ημέρες και ο κόσμος στον δρόμο γελάει»...

«5000 τα κρούσματα σε 15 ημέρες και ο κόσμος στον δρόμο γελάει» – Το ξέσπασμα του Καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

Πρόβλεψη βόμβα: Ο καθηγητής Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προχώρησε σε μία ανάρτηση, η οποία σχετίζονταν, με την κατάσταση που θα βρεθεί η Ελλάδα. Δηλαδή, ο Δημήτρης Κουρέτας προχώρησε σε μία πρόβλεψη. Μάλιστα, ο Έλληνας καθηγητής θεωρεί πως πρέπει να ληφθούν άμεσα, ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. Αναλυτικότερα:

Η πρόβλεψη βόμβα, του καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

«Δεν είχε στεγνώσει το μελάνι αυτών που έγραψα για την αύξηση των κρουσματων. Προχθές είχαμε 130 σήμερα 230. Αν το σενάριο αυτό είναι σωστό και είναι το ήπιο, τότε το άλλο Σάββατο θα έχουμε περίπου 1000. Σχεδόν την 25η Μαρτίου στην καλύτερη περίπτωση 4-5000. Δεν συνεχίζω αν και θα έπρεπε. Η Ελλάδα έχει 600 κλίνες ΜΕΘ. Σχεδόν τελευταία στην Ευρώπη με πρώτη τη Γερμανία με 30.000.

Το γεγονός ότι σήμερα οι άνθρωποι στην Αθήνα πήγαν μαζικά στις παραλίες, φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι θα συμβεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει η εκκλησία της Ελλάδος να βγάλει ανακοίνωση. Βλέπετε την Ιταλία που έχει σήμερα 20.000 κρούσματα. Βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και κ κόσμος στον δρόμο γελάει.

Όταν οι γνωστοί μας θα πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπίτι γιατί αυτό θα συμβεί περίπου τη μεγάλη εβδομάδα (έχουμε σχεδόν 250 κλίνες ΜΕΘ για κορονοιο σε όλη τη χώρα), τότε θα είναι αργά. Ίσως χρειάζεται άμεσα σκληρά μέτρα γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο. Εν τω μεταξύ όπως είστε σπίτι διαβάστε το δεκαήμερο του βοκακιου. Περιγράφει ωραία πράγματα».