Αρχική Eπικαιρότητα Απίστευτο: Ρομά αγνόησαν τα μέτρα και γλεντούσαν live για αρραβώνα

Απίστευτο: Ρομά αγνόησαν τα μέτρα και γλεντούσαν live για αρραβώνα

Επί ώρες γλεντούσαν δεκάδες Ρομά που γιόρταζαν χορεύοντας έναν αρραβώνα σε κέντρο διασκέδασης του Βόλου που άνοιξε ειδικά γι’ αυτούς παρά την απαγόρευση λειτουργίας! Αγνοώντας τις συστάσεις για την αποφυγή συναθροίσεων, μετέδιδαν μάλιστα το γλέντι… live στο YouTube!

Για περισσότερο από τέσσερις ώρες βρισκόταν σε εξέλιξη το γλέντι, ώσπου να επέμβει τελικά η Αστυνομία και να συλληφθεί ο 74χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και σύζυγος της ιδιοκτήτριας, ο οποίος παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία.

*** Δεν βάζουν μυαλό μπροστά στο κέρδος οι καταστηματάρχες στην Αχαΐα που λειτουργούσαν παράνομα τις επιχειρήσεις τους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν, μάλιστα, έναν ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην Πάτρα να πίνει… μπύρα σε αυτό! Εκτός αυτού, συνελήφθησαν ένας υπεύθυνος αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών που λειτουργούσε σε εμπορικό κέντρο, ένας υπεύθυνος αλυσίδας τροφίμων, δύο υπεύθυνοι καφέ που σέρβιραν σε τραπεζοκαθίσματα και ένας ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, ενώ και στην Κάτω Αχαΐα συνελήφθη ο υπεύθυνος μιας καφετέριας.

*** Στο Αγρίνιο συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ο 24χρονος προσωρινά υπεύθυνος ενός καταστήματος εστίασης που λειτουργούσε παρά τα έκτακτα μέτρα, ενώ για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ο 32χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Κανονικά είχε ανοίξει το κατάστημά του στο χωριό Μεσόβουνο του δήμου Εορδαίας στην Κοζάνη αψηφώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό και ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πτολεμαΐδας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.