Αρχική Eπικαιρότητα «Λουκέτο» μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς» – Όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας

«Λουκέτο» μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς» – Όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας

Καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων από τον κορoναϊό στην Ελλάδα, αυξάνεται καθημερινά και πλέον υπάρχουν τρεις νεκροί, ο Χάρης Ρώμας και η Σοφία Χατζησοφιά, οι οποίοι είναι οι σεναριογράφοι του «Καφέ της Χαράς», αποφάσισαν να σταματήσουν για ένα διάστημα τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Υπάρχει το θέμα του κοροναϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη και γι’ αυτό το λόγο αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα που κάνουμε για ορισμένες μέρες. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή της υγείας των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα επεισόδια, όποτε και αν είναι και θα παιχτούν τη φετινή σεζόν, ενώ τα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα για του χρόνου πια» αποκάλυψε ο σεναριογράφος της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η σειρά μπορεί να ξεκινήσει ξανά, λίγο αργότερα τη νέα χρονιά, αλλά αυτό θα γίνει επειδή το Καφέ γίνεται σε πολλά χωριά μακριά από την Αθήνα και δεν μπορείς να κάνεις 50 επεισόδια σε μια σεζόν» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

https://youtu.be/mWEJ3pRYE48