Αρχική Eπικαιρότητα Κόρινθος: Είπαμε να μείνετε ΣΠΙΤΙ, όχι να γεμίσετε τα Super Market –...

Κόρινθος: Είπαμε να μείνετε ΣΠΙΤΙ, όχι να γεμίσετε τα Super Market – Δεν κλείνουν ……

Η καθιερωμένη λόγω ημέρας επίσκεψης σε γνωστό Super Market της πόλης για τα ψώνια του Σαββατοκύριακου δεν θύμιζε σε τίποτα άλλα Σάββατα την ίδια πάντα ώρα.

Ξεχυθήκατε να κατακλύσετε τα σουπερ μαρκετ λες και αυτά δεν είναι κλειστοί χώροι, γεμίσατε καλάθια και καρότσια με ότι λογής χρήσιμο ή άχρηστο πράγμα, με τρόφιμα, απορρυπαντικά για να πλένετε δύο χρόνια, με μακαρόνια βεβαίως (το σύνδρομο της κατοχής), ακόμη και με αμέτρητες ποσότητες σε σαμπουάν και χαρτιά υγείας.

Η εικόνα θλιβερή, οι διάδρομοι γεμάτοι κόσμο, καρότσια και υπαλλήλους που προσπαθούσαν μάταια να γεμίζουν συνέχεια τα ράφια που άδειαζαν.

Για κάποιους δε από εσάς μετατράπηκε και σε οικογενειακή βόλτα αφού φέρατε μαζί, παιδιά, πεθερές, παππούδες και τα σκυλάκια να περιμένουν στο αυτοκίνητο.
Οχι, δεν μπήκαν οι Τούρκοι, σε καραντίνα είμαστε και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά και την Δευτέρα και την Τρίτη και όλες τις μέρες που μπορείτε να πάτε μόνοι μας πορσεκτικά και να αγοράζετε ότι σας λείπει από την καθημερινότητα.

Και με εκείνους τους υπαλλήλους τι θα γίνει;

Πέρα από τον τρόπο που είδα να τους μιλάνε οι πελάτες λες και φταίνε αυτοί που πέσατε σαν τα αγρίμια στα απολυμαντικά, δεν είναι άνθρωποι αυτοί;

Δεν έχουν παιδιά; ηλικιωμένους γονείς; δεν ανήκουν κάποιοι σε ευπαθείς ομάδες; Τι πρόβλεψη υπάρχει για το μπουλούκι που κατέκλυσε το ταμείο της; Για αυτούς που πέσανε επάνω στην ρεσεπσιον για να μάθουν μέρα, ώρα και σημείο συνάντησης των απολυμαντικών;

3-3 μέσα στα σούπερ μάρκετ όπως και στις τράπεζες …… δεν διαφέρουν αυτοί οι υπάλληλοι από τους άλλους ….!!!

Νομίζω πως είναι περιττό να σας πω πως άρπαξα στα γρήγορα δύο πράγματα απολύτως απαραίτητα και έφυγα…

Σ.Μπαλή