Αρχική Ν. Κορινθίας Κορονοϊός: Η Χριστίνα βγήκε θετική και έβαλε… Μπόμπα και στο Λουτράκι

Κορονοϊός: Η Χριστίνα βγήκε θετική και έβαλε… Μπόμπα και στο Λουτράκι

Ανησυχία και στο Λουτράκι προκάλεσε η ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram πώς είναι θετική στον κορονοϊό…

Σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Μαρία Αντωνά είπε ότι άκουσε στο ραδιόφωνο τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είναι κολλητός φίλος του ζευγαριού, να λέει πώς κόλλησε η Χριστίνα τον ιό.

«Η Χριστίνα και ο Σάκης έκαναν μία μίνι απόδραση στον Παρνασσό και ένας από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης, όταν έκανε το τεστ και βγήκε θετικό τότε ενημέρωσε όλη την παρέα του. Και τα παιδιά έκαναν το τεστ και η Χριστίνα βγήκε το αποτέλεσμα θετικό και αρνητικό του Σάκη»!

Αν ισχύει το γεγονός αυτό, η Χριστίνα Μπόμπα, κόλλησε αφού είχε επισκεφτεί το Λουτράκι, μιας και το ταξίδι στον Παρνασσό με το σύντροφό της Σάκη Τανιμανίδη, έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 6-8 Μαρτίου, ενώ στο Λουτράκι είχε βρεθεί την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με νέα ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων για τον νέο κορονοϊό, που έγινε από ερευνητές της σχολής δημόσιας υγείας του Johns Hopkins, δείχνει ότι ο μέσος χρόνος επώασης του κοροναϊού είναι 5,1 ημέρες.

Συνεπώς, βάσει και των ημερομηνιών, το πιθανότερο σενάριο είναι όντως η Χριστίνα Μπόμπα να κόλλησε τον κορονοϊό, μετά την επίσκεψή της στο Λουτράκι…

ΠΗΓΗ: loutraki365.gr