Αρχική Eπικαιρότητα Πέθανε ο άντρας της από κορωνοϊό και είναι εγκλωβισμένη με το πτώμα...

Πέθανε ο άντρας της από κορωνοϊό και είναι εγκλωβισμένη με το πτώμα του λόγω καραντίνας

Μια Ιταλίδα, της οποίας ο σύζυγος πέθανε από κορωνοϊό, βρίσκεται εγκλωβισμένη με το πτώμα του μέσα στο σπίτι τους εδώ και δυο ημέρες λόγω της γενικευμένης καραντίνας.

Σύμφωνα με το CNN, η γυναίκα που ζει στο Borghetto Santo Spirito, στη νότια επαρχία της Savona, φωνάζει για βοήθεια από το μπαλκόνι της από την στιγμή που πέθανε ο άντρας της νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

«Ναι, είναι αλήθεια. Βρίσκεται εκεί ακόμη με το πτώμα και δεν θα είμαστε σε θέση να το μετακινήσουμε μέχρι το πρωί της Τετάρτης», δήλωσε ο δήμαρχος Giancarlo Canepa, σημειώνοντας πως σύμφωνα με το εθνικό πρωτόκολλο ασφαλείας κανείς δεν πρέπει να πλησιάσει το πτώμα. «Δυστυχώς υπάρχει ένα πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε», πρόσθεσε.


Ο δήμαρχος είπε επίσης πως ο άντρας είχε αρνηθεί να νοσηλευτεί στην απομόνωση σε ένα νοσοκομείο. «Διαφορετικά δεν θα είχε συμβεί αυτό», εξήγησε ο ίδιος.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός IVG.IT μετέδωσε πως οι συγγενείς της απομονωμένης γυναίκας είναι σε απελπισία επειδή δεν μπορούν να την βοηθήσουν.

«Το σημαντικότερο που πρέπει να σκεφτείς είναι αυτή η γυναίκα, η οποία βρίσκεται μόνη της με το πτώμα του άντρα της», δήλωσε ένας γείτονας.