Αρχική Eπικαιρότητα MasterChef : Εκφράσεις πεζοδρομίου μετά την τελευταία αποχώρηση (vd)

MasterChef : Εκφράσεις πεζοδρομίου μετά την τελευταία αποχώρηση (vd)

«Τον “πίνουν” από μας σε κάθε δοκιμασία» – «Είμαι μεγάλη καρ…λα», είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκανΚάτι ο ανταγωνισμός, κάτι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στο Μaster Chef τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά και μάλιστα είναι πολύ καλά ακονισμένα.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο οποίο αποχώρησε η Μάρλεν Γρυντάκη τα συναισθήματα των παικτών ήταν ανάμικτα καθώς δεν την είδαν να επιστρέφει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.
 Ο Ηρακλής Αποστολίδης τα έβαλε με την Ντέμη Γεωργίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι πολύ καλή στην υποκρισία.

«Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον… πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι “έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”», είπε η Ντέμη Γεωργίου.
 «Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρ…λα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κό…ς και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.