Αρχική Ν. Κορινθίας Μήπως θα έπρεπε ο Δήμος Κορινθίων να προχωρήσει σε απολυμάνσεις όπως άλλοι...

Μήπως θα έπρεπε ο Δήμος Κορινθίων να προχωρήσει σε απολυμάνσεις όπως άλλοι όμοροι Δήμοι;

Μεταφέρουμε όπως το λάβαμε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορινθίων για τις προληπτικές ενέργειες του για το θέμα του κορονοιού. Εκεί όμως που στεκόμαστε είναι στις απολυμάνσεις. Μήπως πρέπει να γίνουν άμεσα για να προλάβουμε να μην έχουμε κρούσμα όπως ορθά λέτε πως δεν έχουμε μέχρι τώρα; Θυμίζουμε όμως ούτε στο Δήμο Σικυωνίων αλλά ούτε και στο Δήμο Βέλου Βόχας υπάρχει κρούσμα ωστόσο οι Δήμαρχοι αύριο κρατάνε τα σχολεία κλειστά με σκοπό την απολύμανση.

// Προληπτικές ενέργειες Δήμου Κορινθίων για το θέμα του κορονοϊoύ

Ο δήμος Κορινθίων ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ από αύριο Δευτέρα 09.03.20 και για διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων.

Η αναστολή έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας περί «Νέων προληπτικών Μέτρων για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας».
Επιπλέον εφαρμόζονται τα εξής μέτρα που αποφάσισε το υπουργείο Υγείας :

➡️Αναστολή οιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης για τις επόμενες 4 εβδομάδες. ·
➡️Αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας για 2 εβδομάδες.
➡️Διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Τα μέτρα έχουν ως επίκεντρο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από πιθανή εξάπλωση της νόσου που σχετίζεται με τον . κορονοΐό

Ο δήμος με αίσθημα ευθύνης εφαρμόζει τις αποφάσεις και ακολουθεί τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας , ενημερώνει τους δημότες του και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να προχωρήσει σε απολυμάνσεις και κάθε άλλου είδους ενέργειες όταν και εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει διαπιστωθεί στο δήμο Κορινθίων κρούσμα ασθένειας από τον κορονοΐό και ευχόμαστε να μην υπάρξει ποτέ .