Αρχική Eπικαιρότητα Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Μαθητής θετικός στον ιό

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Μαθητής θετικός στον ιό

Ένας μαθητής από το 4ο Λύκειο Γαλατσίου είναι ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Το περιστατικό ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο δήμος Γαλατσίου ο οποίος συνιστά ψυχραιμία στους πολίτες καθώς «έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Ένας Δήμος οργανωμένος οφείλει να προστατεύει υπεύθυνα τους κατοίκους του με σωστή ενημέρωση και άμεσες στρατηγικές δράσεις.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή στο 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου.
Συνιστούμε την ψυχραιμία των κατοίκων της πόλης μας και βεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στους κατοίκους! Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτής της κατάστασης με σύνεση καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ. Από την πρώτη στιγμή άρχισαν να γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.
Ο Δήμος Γαλατσιου διευκρινίζει για μια ακόμη φορά πως για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και τα κριτήριά της, την αποκλειστική ευθύνη έχουν τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά από την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να λύσουμε απορίες και να ακούσουμε τις ανησυχίες σας 24 ώρες το 24ωρο.

📌Γιώργος Μαρκόπουλος- Δήμαρχος Γαλατσιου- 6979977781
📌 Γιαννης Κορρες – Αντιδήμαρχος Παιδείας 6945598810
📌Γραφείο Δημάρχου 2132055335 & 2132055336»