Αρχική Eπικαιρότητα Μέγκι Ντρίο: «Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας»

Μέγκι Ντρίο: «Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας»

Ξέσπασε η Μέγκι Ντρίο και «παραπονέθηκε» για την άγνοια ελληνικού κοινού και δημοσιογράφων σχετικά με την συμμετοχή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Το όμορφο μοντέλο εντυπωσίασε στο Paris Fashion Week όπου και συμμετείχε. Ωστόσο, αυτό το επαγγελματικό της βήμα δεν έγινε γνωστό στο ελληνικό κοινό, γεγονός που την στεναχώρησε.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τη σημαντική αυτή συνεργασία «Αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες και ότι φτάνω στην κορύφωση της καριέρας μου. Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που έχω να κάνω στον χώρο της μόδας, αφού τώρα ξεκινάω», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, εξέφρασε την απογοήτευσή της και για τον ελληνικό τύπο, καθώς περίμενε να την στηρίξουν, καθώς όπως είπε έκανε και αυτή… το ίδιο όταν είχε βγεί από το Greece’s Next Top Model.

«Κανένας δεν ασχολήθηκε με το ότι εγώ έκανα κάτι σημαντικό στο εξωτερικό όσον αφορά τη μόδα. Ενώ αν είχα πάει στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι και φιλιόμουν με κάποιον γκόμενο, θα ήμουν πρώτο θέμα στα sites. Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας και περίμενα πολύ πιο πολλή στήριξη από τα Μέσα γιατί εγώ τους στήριξα όταν ήθελαν μία συνέντευξή μου ή δήλωσή μου όταν είχα βγει από το reality μόδας», δήλωσε.

Πηγή: star.gr