Αρχική Ν. Αρκαδίας Νομικά θα κινηθεί ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος εναντίον Τσιαμούλου και Παπαδημητρίου!

Νομικά θα κινηθεί ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος εναντίον Τσιαμούλου και Παπαδημητρίου!

Η χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης να απορρίψει το σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου με τον Φιλοζωικό Σύλλογο, για τα αδέσποτα, αποτέλεσε αφορμή για να εκδώσει μια ανακοίνωση ο Φιλοζωικός, επισημαίνοντας ότι κάποιοι στην πόλη δεν θέλουν να λυθεί με τίποτα αυτό το ζήτημα. Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, ο Φιλοζωικός προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Νίκου Τσιαμούλου και του Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίπολη εν έτει 2020,όταν όλες οι πόλεις κάνουν προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος των αδέσποτων, κάποιοι στην πόλη μας δεν θέλουν να λυθεί με τίποτα!
Δεν θέλουν τη βοήθεια του φιλοζωικου, που μπορεί και θέλει εθελοντικά να προσφέρει, προκειμένου να συνεισφέρει στη λύση ενός απ τα μεγαλύτερα προβλήματα του τόπου μας. Το θεμα είναι γιατί;;; και αυτή είναι και η απορία των πολιτών. Ο κύριος Σμυρνιωτης μιλά για παρανομίες του συλλόγου. Ποιες; Όταν επί δημαρχίας του, να του θυμίσουμε γιατί η μνήμη του είναι αλα καρτ, ενοικιαζοταν παράνομος χώρος για τα αδέσποτα όπου έκλεισε με εισαγγελική παρέμβαση, ότι ο υπεύθυνος περισυλλογής είχε σύμβαση χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις βάση νόμου, ότι σε άλλους δήμους η στείρωση κόστιζε 80€ αλλά σε εμάς το κάθε αδέσποτο το πληρώναμε 350€!!!!
Δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν οχι σε αυτή τη συνεργασία είναι και πολλοί που έχουν ζητήσει τη βοήθειά μας είτε σε περισυλλογή,είτε σε μεταφορά χτυπημένου αδέσποτου σε κτηνίατρο. Στα δύσκολα παίρνουμε τη φιλοζωική…τοτε είμαστε καλοί και φυσικά… ικανοί! Η μόνη μας παρατυπία είναι η φιλοξενία επιθετικών σκύλων σε κλειστό χώρο όπως η σκυλίτσα της Πέτρου Μπουα που στειρωθηκε πριν λίγες μέρες και την κρατάμε κοντά μας για το καλό των πολιτών.
Ποτέ κανείς από την εκάστοτε δημοτική αρχή δεν έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Άστρος για να δει δια ζώσης τον αγώνα για τη φροντίδα 150 αδέσποτων (κόστος που επιβαρύνει μέλη και πρόεδρο) με συνθήκες άριστες για αυτά αφού δεν είναι περιορισμένο κανένα σκυλί, παρά μόνο κατηγορούν και δυστυχώς μένουν στο έμαθα….άκουσα….μου είπαν….ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πει μέχρι σήμερα πήγα και ΕΙΔΑ. Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι θα πει ανιδιοτέλεια και εθελοντισμός γιατί δεν ενστερνίζονται αυτές τις αξίες γιατί μιλάμε για αξίες και ιδανικά.
Σε ό,τι αφορά τους κύριους Τσιαμουλο και Παπαδημητρίου θα λογοδοτήσουν στο δικαστήριο για λασπολογία και συκοφαντική δυσφήμηση γιατί όταν λέμε κάτι πρέπει να το στηρίζουμε με επιχειρήματα και όχι λόγια του αέρα προς δημιουργία εντυπώσεων. Εντυπώσεων κακών εν τέλει για τους ίδιους…..