Αρχική Ν. Λακωνίας Μία Λάκαινα πίσω από τη διοργάνωση ενός λαμπερού Gala για τη Μαρία...

Μία Λάκαινα πίσω από τη διοργάνωση ενός λαμπερού Gala για τη Μαρία Κάλλας στο Μονακό!

«Maria Callas Monaco Gala & Awards 2020»

Μια ξεχωριστή εκδήλωση – με λακωνική «συμμετοχή» στον σχεδιασμό της – θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στο Μονακό.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της International Action Art Monaco & διεθνούς φήμης Royal Artist Ιωάννα Ευθυμίου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 χρόνων από το μυθικό Gala της Μαρία Κάλλας που έγινε στο Μόντε Κάρλο το 1960, από τον τότε Πρίγκιπα Ρενιέ & την Πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, θέλοντας να αναβιώσει και να τιμήσει αυτό το μεγαλειώδες γεγονός, διοργανώνει το 1ο ετήσιο Maria Callas Monaco Gala & Awards 2020.

Τις δημόσιες σχέσεις της σημαντικής αυτής εκδήλωσης έχει αναλάβει η International PR & Communication Manager Άννα Πούλου, η οποία είναι Λάκαινα με καταγωγή από τη Σκάλα.                                      Η Λάκαινα Άννα Πούλου

Η κα Πούλου εξειδικεύεται στον χώρο της μόδας ως fashion pr και στα luxury branding και αυτή τη στιγμή είναι brand manager στη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Λουκία Κυριάκου.

Η εκδήλωση που γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο μοναδικό χώρο της Salle Des Arts, One Monte Carlo, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Place Du Casino.

Το Gala θα περιλαμβάνει βραδιά Όπερας με κονσέρτο από τους διάσημους και διακεκριμένους μουσικούς καλλιτέχνες, Elena Kuszheleva Σοπράνο, και Roman Lopatynskyi πιανίστα.

Θα ακολουθήσει απονομή Βραβείων σε διακεκριμένες προσωπικότητες, και Fashion Show από τις καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας Άννα Βενέτη από την Ελλάδα και Λουκία Κυριάκου από την Κύπρο.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί έκθεση έργων Τέχνης από εκλεκτή Γκαλερί του Μονακό καθώς και έκθεση κοσμημάτων από την ταλαντούχα σχεδιάστρια Χάρις Απέργη που κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη, και στο τέλος της εκδήλωσης θα δωρίσει σε όλους τους προσκεκλημένους από ένα μοναδικό κόσμημα, που έχει σχεδιάσει ειδικά γι αυτή τη βραδιά.

Επίσης η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ένα πολύ ιδιαίτερο Dining Cocktail υπό τους μαγικούς ήχους της Όπερας!