Αρχική Eπικαιρότητα Π. Ιωαννίδης: «Παραγγέλνω delivery και γελάω με την φάτσα του ντελιβερά όταν...

Π. Ιωαννίδης: «Παραγγέλνω delivery και γελάω με την φάτσα του ντελιβερά όταν με βλέπει»

Eίναι ο ένας από τους πιο επιτυχημένους και πολυπόθητους Έλληνες σεφ! Ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά κυρίως επειδή πέρα από την αψεγάδιαστη εξωτερική του εμφάνιση, είναι ένας γοητευτικός gentleman που κερδίζει τον σεβασμό και τις εντυπώσεις!

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στην εκπομπή του «Happy Day» και αποκαλύπτει όλα όσα θέλαμε να μάθουμε!

Όπως ήτα αναμενόμενο, ο πολυάσχολος σεφ και κριτής του Master Chef, δεν βρίσκει χρόνο να μαγειρέψει ενώ αποκαλύπτει ότι προσπαθεί όσο μπορεί να τρέφεται υγιεινά, ακόμα κι αν τις περισσότερες φορές χρειάζεται να παραγγείλει απ’έξω: «Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν προλαβαίνω  μαγειρεύω να μαγειρεύω για να τρώω υγιεινά» τονίζει ο σεφ και γκρεμίζει τα όνειρα των γυναικών που τον φαντάζονται να μαγειρεύει με την ποδιά του στο σπίτι. 

Στο ψυγείο του, ο διάσημος σεφ έχει έχει ελάχιστα πράγματα, ενώ πάντα φροντίζει να είναι εξοπλισμένο με παρμεζάνα, τόνο, όλων των ειδών τα ζυμαρικά και βότανα στην κατάψυξη. 

Φανταστείτε το πρόσωπο του ντελιβερά όταν ανοίγει η πόρτα και αντικρίζει μπροστά του έναν από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες σεφ! «Γελάω με την φάτσα του» σχολιάζει ο Πάνος Ιωαννίδης και αυτό είναι το μόνο σίγουρο!