Αρχική Eπικαιρότητα Ηράκλειο: Σκηνές απείρου κάλλους για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ηράκλειο: Σκηνές απείρου κάλλους για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί έξω από συνοικιακό μπαρ στο Ηράκλειο για τα μάτια μιας γυναίκας εκδικάστηκε χθες (03-03-2020) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο… αντίζηλους Kρητικούς εκτροχιάστηκε σε τέτοιο βαθμό που μετά από διαπληκτισμό ο ένας έφθασε στο σημείο να εγκλωβίσει το χέρι του άλλου στο παράθυρο του αυτοκινήτου του, να ανεβάσει το τζάμι και να βάλει μπρος με ταχύτητα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κάθισε χθες στο εδώλιο με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης (κακούργημα) καθώς ο παθόντας αφού κατάφερε να απελευθερώσει το χέρι του, προσέκρουσε λιπόθυμος πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και εν συνεχεία στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ο παθόντας ήταν εκείνος που του επιτέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και τον άρπαξε από το λαιμό με αποτέλεσμα να βάλει μπρος το όχημα για να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του καθώς ένιωθε ότι κινδύνευε η ζωή του.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης (σε βαθμό πλημμελήματος) και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή.

Πηγή: cretalive.gr