Αρχική Eπικαιρότητα Αντί για αντισηπτικά χρησιμοποιούν πρoφυλακτικά στα δάχτυλα

Αντί για αντισηπτικά χρησιμοποιούν πρoφυλακτικά στα δάχτυλα

Αδειάζουν τα πρoφυλακτικά από τα ράφια οι καταναλωτές σε όλο τον πλανήτη από το φόβο του κορονοϊού.Εκτός της χρήσης μάσκας και αντισηπτικού ως μέτρα πρόληψης, οι άνθρωποι σε πολλές χώρες του πλανήτη φοράνε τα πρoφυλακτικά στα δάχτυλά τους, ώστε να αποφεύγουν την άμεση επαφή με μολυσμένες επιφάνειες.

Φωτογραφίες που ανεβάζουν χρήστες των social media από την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη απεικονίζουν τα άδεια από πρoφυλακτικά ράφια στα σουπερμάρκετ.

Στην ερώτηση χρήστριας για το τι συμβαίνει εκεί, άλλοι χρήστες της εξηγούν ότι μία ανάρτηση ενθάρρυνε τον κόσμο να αγοράσει πρoφυλακτικά, για να τα βάλει στα δάχτυλά του και να αποφύγει τον κορονοϊό όταν πατά τα κουμπιά στα ασανσέρ ή αγγίζει κοινής χρήσης επιφάνειες.

Άλλος χρήστης σχολίασε ότι τα πρoφυλακτικά ξεπούλησαν στη Σιγκαπούρη από το φόβο του κορονοϊού καθώς θεωρείται μέσο προστασίας από τον ιό.Πέρα από πρoφυλακτικά, άλλα προϊόντα που είναι σε έλλειψη είναι τα χαρτιά υγείας, το σαπούνι, τα αντισηπτικά, τα μαντίλια με αλκοόλ.

 As the coronavirus spreads, people are doing whatever they can to protect themselves including putting condoms on their fingers

πηγή:hairt.gr