Αρχική Eπικαιρότητα Κορονοϊός: Σοκάρει η 40χρονη που βρέθηκε θετική – «Στο Σωτηρία μου είπαν...

Κορονοϊός: Σοκάρει η 40χρονη που βρέθηκε θετική – «Στο Σωτηρία μου είπαν να περιμένω 5 ώρες»

Σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά το 3ο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας, μία 40χρονη από το Μαρούσι. 

Για την… Οδύσσεια που έζησε μέχρι να κάνει την ειδική εξέταση και να διαγνωσθεί με κορονοϊό, μίλησε για πρώτη η 40χρονη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ.

Παραδέχτηκε πως για πολλές ώρες ανέμενε να εξεταστεί στο νοσοκομείο Σωτηρία. Τελικά, βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, το οποίο λειτούργησε υποδειγματικά.

Αναλυτικά όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου

“Επέστρεψα βράδυ Σαββάτου από το Μιλάνο, την Κυριακή ήμουν στο σπίτι με την οικογένεια μου. Δευτέρα πήγα στη δουλειά μου. Την Τρίτη το βράδυ εστάλη στην εργασία μία οδηγία από ΕΟΔΥ ότι όσοι έχουν ταξιδέψει και έχουν κάποια ένδειξη ότι νοσούν να πάνε να εξεταστούν.

Την Τετάρτη παρουσίασα πυρετό 38,2. Ο γιατρός της τράπεζας, όπου εργάζομαι, μου ζήτησε να πάω στα νοσοκομεία αναφοράς για να εξεταστώ. Επικοινώνησα και με τον ΕΟΔΥ και μου έδωσε οδηγίες να φορέσω μάσκα και να χρησιμοποιήσω ιδιωτικό όχημα.

Και οι δύο, με τον σύζυγο μου, φορώντας μάσκες πήγαμε στο Σωτηρία. Πήγα και δήλωσα στο κουβούκλιο, στην είσοδο του νοσοκομείου, και κατέγραψε ο γιατρός το λόγο που είμαι εκεί. Επισήμανα ότι έρχομαι από το Μιλάνο. Με πήγαν στο πρωτόκολλο, ήταν μπροστά μου ήδη άλλοι δύο. Μου έδωσαν αριθμό προτεραιότητας το 166 και με το χαρτί περίμενα στην αίθουσα αναμονής και είδα ότι ήταν στο 133.

Μου είπαν ότι δεν χρήζει η περίπτωση μου προτεραιότητας και να περιμένω 4 – 5 ώρες. Μέσα σε 45′ από το 133 είχε πάει στο 135. Είπα στον γιατρό να μου πει ποια είναι η διαδικασία για να πάω την επόμενη μέρα να κάνω το τεστ. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στις 6 το πρωί για να υποβληθώ στην εξέταση…”.