Αρχική Eπικαιρότητα Τον βοήθησε να αποφύγει το τροχαίο και εκείνος του έκαψε το μαγαζί...

Τον βοήθησε να αποφύγει το τροχαίο και εκείνος του έκαψε το μαγαζί ως «ευχαριστώ» (βιντεο)

Καμένο μαγαζί: Τσιπουράδικο – μεζεδοπωλείο πήρε φωτιά, με τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας να προλαβαίνουν τα χειρότερα. Αυτό, διότι πολύ κοντά στη φωτιά βρίσκονταν φιάλες υγραερίου. Βάσει του ρεπορτάζ, ένας νεαρός είχε πάει στο καμένο μαγαζί την προηγούμενη ημέρα.

Ο νεαρός είχε πιει υπερβολικά. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου – μεζεδοπωλείου αρνήθηκε να του δώσει να πιει κι άλλο. Στη συνέχεια, ο νεαρός προσπάθησε να φύγει, με το μηχανάκι. Όμως, δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος. Τότε, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τον σταμάτησε και του είπε να φύγει με τα πόδια. Εναλλακτικά, του πρότεινε να πάρει ταξί.

Ωστόσο, ο νεαρός αρνήθηκε. Έτσι, ο ιδιοκτήτης από το κατάστημα κάλεσε την αστυνομία. Μάλιστα, εκείνη τον πρόλαβε έως ότου να συνέλθει.

Καμένο μαγαζί: Τι έγινε μετέπειτα
Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν ο νεαρός, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, φέρεται να θεώρησε σωστό να βάλει φωτιά στο κατάστημα ως… «ευχαριστώ» στον καταστηματάρχη που προσπάθησε να τον προστατέψει. Φέρεται να υπάρχει μάλιστα μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά.

Στη συνέχεια να καβαλάει το μηχανάκι και να φεύγει σαν κύριος, μέρα μεσημέρι. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη. Αυτό, διότι εκείνη την ώρα περνούσε κόσμος από το πεζοδρόμιο. Μάλιστα, ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.