Αρχική Eπικαιρότητα Διοργανώνουν «αντιμπατσικό» καρναβάλι – «Καίμε τον μπατσοκαρνάβαλο»

Διοργανώνουν «αντιμπατσικό» καρναβάλι – «Καίμε τον μπατσοκαρνάβαλο»

Tη διοργάνωση «αντιμπατσικού» καρναβαλιού στην πλατεία Εξαρχείων ανακοίνωσε «συνέλευση συλλογικοτήτων», με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μάλιστα, έφτιαξαν και αφίσα που απεικονίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μεταμφιεσμένο σε αστυνομικό. «Να κάψουμε τον μπατσοκαρνάβαλο», γράφει η αφίσα, η οποία καλεί τον κόσμο στην πλατεία Εξαρχείων αύριο Σάββατο από τις 2.00 το μεσημέρι.

Διοργανώνουν «αντιμπατσικό» καρναβάλι στα Εξάρχεια – «Καίμε τον μπατσοκαρνάβαλο»

ΕΛΛΑΔΑ28.02.2020 12:14 Τελευταία Ενημέρωση28.02.2020 12:17Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΑνάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου από «συνέλευση συλλογικοτήτων»

Τη διοργάνωση «αντιμπατσικού» καρναβαλιού στην πλατεία Εξαρχείων ανακοίνωσε «συνέλευση συλλογικοτήτων», με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μάλιστα, έφτιαξαν και αφίσα που απεικονίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μεταμφιεσμένο σε αστυνομικό. «Να κάψουμε τον μπατσοκαρνάβαλο», γράφει η αφίσα, η οποία καλεί τον κόσμο στην πλατεία Εξαρχείων αύριο Σάββατο από τις 2.00 το μεσημέρι.ADVERTISING

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση:

«Το Σάββατο 29/2 στην πλατεία Εξαρχείων καίμε τον δικό μας μπατσοκαρνάβαλο! Ερχόμαστε με τα παιδιά μας, τα ανίψια μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας και ξαναπαίρνουμε πίσω την πλατεία από τις δυνάμεις κατοχής και όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την καταστολή μόνιμη πραγματικότητα στην γειτονιά μας. Φέρνουμε τα ποτά μας, τις μάσκες μας , τις καραμούζες κι όλα μας τα παιχνίδια για ένα ξέφρενο καρναβάλι από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τα βράδυ!

Θα νικήσει ο δρόμος και όχι ο τρόμος!

Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων».

karnabali.png

Πηγή: ethnos.gr