Αρχική Eπικαιρότητα Οι Έλληνες δεν χάνουν το χιούμορ τους ποτέ: «Κι εμείς προετοιμασμένοι είμασθε...

Οι Έλληνες δεν χάνουν το χιούμορ τους ποτέ: «Κι εμείς προετοιμασμένοι είμασθε για τον κορωνοϊό» απαντούν στον Κικίλια οι «Τελεταί Μπούκουρας»

Ο κρατικός οργανισμός Υγείας δηλώνει εδώ και μέρες έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μετά τον παγκόσμιο συναγερμό και τα πρώτα κρούσματα στην χώρα μας, δυο στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα.

Έτοιμοι απ ότι φαίνεται να λάβουν δράση είναι και τα γραφεία τελετών «Μπούκουρας» που απαντούν στο Twitter ακριβώς κάτω από το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια!

Ο «Άλκης Μπούκουρας», το αγαπημένο τρολ του Twitter δίνει έναν ελαφρύ τόνο χιούμορ μέσα στον πανικό που επικρατεί, έχει σηκώσει μανίκια, έχει αρπάξει τα φτυάρια και ήδη βράζει κόλλυβα.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δεν πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο, αλλά για ένα από τα πιο διασκεδαστικά «τρολ» στον ελληνικό διαδίκτυο που δεν χάνει ευκαιρία να σατιρίσει τον θάνατο και τον πανικό των χρηστών!

Vassilis Kikilias

✔

@Vkikilias · 23Ω

Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού. #κορονοϊός #COVIDー19

Τελεταί Μπούκουρας™@Teletai_Mpouk

Κι εμείς προετοιμασμένοι είμασθε.#κορονοιος#ΤΕΛΕΤΑΙ_ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

1.7552:36 μ.μ. – 26 Φεβ 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter568 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ