Αρχική Ν. Αρκαδίας Κ.Τζιούμης : Είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε το καρναβάλι, ευχαριστώ όσους δούλεψαν και...

Κ.Τζιούμης : Είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε το καρναβάλι, ευχαριστώ όσους δούλεψαν και τους 3.000 καρναβαλιστές

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, αποφασίσθηκε η ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Για το λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένο να προχωρήσουμε σε ματαίωση των εκδηλώσεων που έχουν ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη(Παρασκευή έως και Καθαρά Δευτέρα).

Εν προκειμένω, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν με κέφι εδώ και ένα μήνα και είχαν προετοιμάσει σπουδαίες εκδηλώσεις στην πόλη και στα χωριά μας.

 Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάνω από τρεις χιλιάδες καρναβαλιστές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο καρναβάλι της Τρίπολης και των χωριών μας και ήταν έτοιμοι, μικροί και μεγάλοι να φορέσουν τα γιορτινά τους.

 Η τεράστια αυτή συμμετοχή δικαίωσε την απόφασή μας να επαναφέρουμε το καρναβάλι στο Δήμο μας και να το καθιερώσουμε ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός του Δήμου.

   Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, είναι προετοιμασμένες να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν  σε σχέση με την  εξάπλωση του κορονοϊού.