Αρχική Ν. Κορινθίας Η αστυνόμευση και η ασφάλεια των πολιτών αντικείμενο της συνάντησης Τετράδη –...

Η αστυνόμευση και η ασφάλεια των πολιτών αντικείμενο της συνάντησης Τετράδη – Παπακυριάκου

Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Τετράδη Χαράλαμπο και τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Βέλου Βόχας κ. Κωνσταντόπουλο Κωνσταντίνο

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Τετράδη Χαράλαμπο και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου Βόχας κ. Κωνσταντόπουλο Κωνσταντίνο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα και οι τρεις τους συζήτησαν αρκετή ώρα για θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας του Δήμου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα κάτωθι ζητήματα:
1. Περισσότερη αστυνόμευση στους σημαντικότερους κόμβους του Δήμου και στα κέντρα των Κοινοτήτων με τη συνδρομή του Α.Τ Βέλου Βόχας, τις ομάδες ΔΙΑΣ, και τις ομάδες ΟΠΚΕ.
2. Αύξηση των περιπολιών λόγω των αυξανόμενων κλοπών όχι μόνο σε σπίτια και επιχειρήσεις αλλά και σε αγροτικά προϊόντα.
3. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Πολεοδομία να πραγματοποιούνται περισσότεροι έλεγχοι σε μάντρες ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ανακυκλώσιμων υλικών κλπ ΄΄σκραπ΄΄ για εύρεση παράνομων αυτοκινήτων και επιβολή προστίμων όπου απαιτείται.
4. Τέλος σχετικά με την παραχώρηση του αυτοκινήτου του Δήμου στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου Βόχας, η διαδικασία κοντεύει να ολοκληρωθεί. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις υπηρεσίες .