Αρχική Ν. Αχαΐας ΠΑΤΡΑ: Θρίλερ για γυναίκα! Ο “πρώην” εμφανιζόταν μπροστά της με αίματα στο...

ΠΑΤΡΑ: Θρίλερ για γυναίκα! Ο “πρώην” εμφανιζόταν μπροστά της με αίματα στο πρόσωπο! Είχε κολλήσει αφίσες για να την δυσφημεί

Εφιαλτικές καταστάσεις ζει εδώ μήνες μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα, η οποία φέρεται να- «πληρώνει» ακριβά το τίμημα ενός χωρισμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό, έφθασε στο σημείο να τη συκοφαντεί και να προβαίνει σε ενέργειες που πλήττουν την τιμή και την αξιοπρέπειά της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας είχε προβεί στις εξής ενέργειες:

  1. Είχε ασκήσει βία πάνω της
  2. Της είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο, είχε αποσπάσει φωτογραφίες και βίντεο και την διέσυρε
  3. Είχε κολλήσει συκοφαντικές και προσβλητικές φωτογραφίες στην γειτονιά της, υπό την μορφή αφίσας στην οποία έγραφε πάνω… τα μύρια όσα!
  4. Σε μία συνάντηση είχε κοπεί στο χέρι, είχε αλείψει το αίμα του στο πρόσωπό του προκαλώντας της τον τρόμο!
  5. Την συκοφαντούσε με φωτογραφίες και βίντεο στο οικογενειακό, φιλικό ακόμα και στο επαγγελματικό της χώρο.

«Έφθασε στο σημείο να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς δεν άντεχε αυτόν τον διασυρμό στον κοινωνικό της περίγυρο», περιγράφουν οι δικοί της άνθρωποι.

Η γυναίκα υποστηρίζει πως ζει ένα δράμα εδώ και μήνες και αναγκάστηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να ζητήσει προστασία. Πράγματι, οι αρμόδιες αρχές τού επέβαλαν περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση να την πλησιάζει σε απόσταση 200 μέτρων.

Ωστόσο, ο άνδρας φέρεται προ ημερών να παραβίασε ορισμένους όρους των ασφαλιστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί, γεγονός το οποίο κατήγγειλε στην Αστυνομία η παθούσα και λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας συνελήφθη. Την Πέμπτη το μεσημέρι, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί. Ο ίδιος φέρεται να μην αποδέχεται τα όσα του καταλογίζονται.

Ωστόσο, έλαβε προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα, οπότε και η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει την υπόθεση και θα έχει τον τελικό λόγο.

πηγή: dete.gr