Αρχική Eπικαιρότητα 11χρονος απογοητεύτηκε επειδή τιμωρήθηκε στο σχολείο και το… έριξε στο αλκοόλ

11χρονος απογοητεύτηκε επειδή τιμωρήθηκε στο σχολείο και το… έριξε στο αλκοόλ

Δυο νέα και ιδιαίτερα ανησυχητικά περιστατικά μέθης από ανήλικους σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά το σοβαρό πρόβλημα της χρήσης αλκοόλ από πολύ μικρές ηλικίες. Μάλιστα, το θύμα που κατέληξε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου ήταν μόλις… 11 χρόνων!

Ο ανήλικος μαθητής είχε πάει στο σπίτι φίλων του, όπου το έριξε στο αλκοόλ επειδή είχε απογοητευτεί για μια τιμωρία που του είχε επιβληθεί στο σχολείο! Όμως, άρχισε να χάνει την επαφή με το περιβάλλον και οι φίλοι του τον μετέφεραν στο σπίτι του. Οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε από τις τοξικολογικές εξετάσεις ότι εκτός από την ποσότητα οινοπνεύματος που είχε καταναλώσει, είχε καπνίσει και τσιγάρα! Ο 11χρονος νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική, ενώ από τους γιατρούς ενημερώθηκε η Αστυνομία που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε χρήση αλκοόλ.

Μέθυσε ανήλικη και στη Λάρισα

Την ίδια ώρα, μια μητέρα στην Λάρισα κατήγγειλε ότι η 16χρονη κόρη της επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής μεθυσμένη από το πάρτι του φροντιστηρίου στο οποίο κάνει μαθήματα! Το κορίτσι δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς το φρόντισαν οι γονείς, ωστόσο η μητέρα της δηλώνει αποφασισμένη να ερευνήσει ποιος της έδωσε αλκοόλ και αν το έφερε κάποιος στο μαθητικό πάρτι ή το αγόρασε από περίπτερο.