Αρχική Χωρίς κατηγορία Δ. Μιχαηλίδου: Νέο αμόρε για την υφυπουργό – Ποιος νεαρός δήμαρχος της...

Δ. Μιχαηλίδου: Νέο αμόρε για την υφυπουργό – Ποιος νεαρός δήμαρχος της «έκλεψε» την καρδιά (φωτο)

Δόμνα Μιχαηλίδου: Εκτός από τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη Μαρία Δελόγκα, η οποίοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, ο έρωτας «χτύπησε» κι αλλού, με τα βέλη του. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Δόμνα Μιχαηλίδου. Ποια είναι, όμως, η κα Μιχαηλίδου; Ποιος είναι ο άνδρας, ο οποίος της «έκλεψε» την καρδιά;

Δόμνα Μιχαηλίδου: Λίγα λόγια για την ίδια
Για όσους δεν γνωρίζουν… είναι Ελληνίδα πανεπιστημιακός και πολιτικός. Όσον αφορά το σήμερα, αποτελεί Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Μάλιστα, είναι αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ίδια είναι 32 ετών (σ.σ. γεννημένη στις 13 Νοεμβρίου 1987). Επιπλέον, ολόκληρο το όνομα της μορφωμένης και πανέμορφης πολιτικού είναι Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο έρωτας της «χτύπησε» την πόρτα
Η Δόμνα ήρθε κοντά με τον Παναγιώτη Σημανδηράκη, πριν από δύο μήνες. Ήταν τότε που η υφυπουργός επισκέφτηκε το νησί της Κρήτης για λίγες ημέρες. Μάλιστα, το έκανε στο πλαίσιο της περιοδείας της. Η σπίθα φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κρυφτεί, ούτε στον φωτογραφικό φακό. Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Όμως, εμπόδιο στη σχέση τους μπαίνει η απόσταση και το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμά τους. Μακάρι, να είναι μαζί… Ακολουθούν κοινές φωτογραφίες τους:

Πηγή: enimerotiko.gr

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο του Κώστα…
Επόμενο άρθρο“Χοντρό” επεισόδιο με Πατρινούς γιατρούς στη Ρήγα Φεραίου! Τον “γράπωσε” από τα γεννητικά του όργανα!