Αρχική Eπικαιρότητα Ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό που δοκίμασε (βιντεο)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό που δοκίμασε (βιντεο)

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4 πραγματοποιήθηκε χθες, με τους 21 διαγωνιζόμενους να χωρίζονται σε τρεις ομάδες, εκτός της Κατερίνας Λένη, η οποία είχε ακόμη ένα πλεονέκτημα να μη συμμετέχει στη δοκιμασία.

Ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4: Οι παρέες έχουν σχεδόν διαμορφωθεί

Ειδικότερα, τρεις ομάδες και όχι δυο θα ήταν η πρώτη ανατροπή για την ομαδική δοκιμασία. Σε αυτήν την εσωτερική ομαδική δοκιμασία, από την πρώτη κιόλας στιγμή τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Οι παρέες έχουν σχεδόν διαμορφωθεί. Συμπάθειες και αντιπάθειες, εμφανείς από την αρχή, έδωσαν μια ξεκάθαρη εικόνα επάνω στον εξώστη.

Η σοβαρότητα, η έμπνευση, η μεθοδική οργάνωση για τα πιάτα, που έπρεπε να βγουν πάντα σε επίπεδο MasterChef, η σωστή καθοδήγηση από τους αρχηγούς και η πιστή εφαρμογή των οδηγιών τους, θα απέδιδε. Αυτό όμως δεν ίσχυε το ίδιο και για τις τρεις ομάδες.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και βαθμολόγησαν τις προσπάθειες και το αποτέλεσμα της κάθε ομάδας. Στο ορεκτικό της κόκκινης ομάδας, οι κριτές βρήκαν χώμα μέσα, με τον Σωτήρη Κοντιζά να φτύνει τη μπουκιά που είχε βάλει στο στόμα του.

Οι σεφ, λοιπόν, δοκίμασαν όλα τα πιάτα, βαθμολόγησαν, αλλά το αποτέλεσμα θα το μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο.