Αρχική Eπικαιρότητα Λύκος καρφώθηκε σε καγκελόπορτα σπιτιού!

Λύκος καρφώθηκε σε καγκελόπορτα σπιτιού!

Απίστευτο συμβάν στο χωριό Καστανάς – Τον απεγκλωβισμό θα αναλάβει ο Αρκτούρος, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος θανάσιμος τραυματισμός του

Μία πρωτοφανή εικόνα αντίκρισαν σήμερα οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο χωριό Καστανάς της Θεσσαλονίκης. Ένας λύκος είχε εγκλωβιστεί στις λόγχες της καγκελόπορτας της οικίας, αδυνατώντας να ξεφύγει.

Ο άτυχος λύκος προφανώς αναζητούσε τροφή στο χωριό και στην αναζήτησή του μέσα στις αυλές έφτασε στην καγκελόπορτα ενός σπιτιού όπου, προσπαθώντας την υπερπηδήσει, εγκλωβίστηκε και μάλιστα τραυματίστηκε.

Στο χωριό προκλήθηκε αναστάτωση και οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, κτηνίατρο και την Πυροσβεστική, ώστε να απεγκλωβίσουν σώο το άτυχο άγριο ζώο.

Όμως, την περίπτωση θα αναλάβει ο Αρκτούρος, προκειμένου κατά τον απεγκλωβισμό να αποφευχθεί ενδεχόμενος θανάσιμος τραυματισμός του λύκου. Παρά τον τραυματισμό του και την απώλεια αίματος, η κατάσταση της υγείας του λύκου είναι καλή, σύμφωνα με το «Καταφύγιο των Κυνηγών».

Δείτε τις φωτογραφίες: