Αρχική Ν. Αρκαδίας Συνάντηση Γεωργιάδη – Τζιούμη – Συμφωνία για 4 στόχους (Ψηφιακό Μουσείο, Πινακοθήκη,...

Συνάντηση Γεωργιάδη – Τζιούμη – Συμφωνία για 4 στόχους (Ψηφιακό Μουσείο, Πινακοθήκη, Μονοπάτια Μαινάλου και Αναρριχητικό Νεστάνης)

Με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν διεξοδικά το αναπτυξιακό πλάνο του δήμου, το οποίο ο υπουργός βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον, δίκαιο και απαραίτητο για την περιοχή μας.Ο δήμαρχος ακολούθως παρουσίασε στον κ. Υπουργό, τέσσερις άμεσους στόχους του δήμου μας:Ψηφιακό Μουσείο Τρίπολης-Δημοτική Πινακοθήκη-Ιστορικά Μονοπάτια Μαινάλου-Αναρριχητικό Πάρκο Νεστάνης.Ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση.Εν συνεχεία ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μ.Ο.Δ α.ε (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) Γεώργιο-Εμμανουήλ Παπαδημητρίου στον οποίο αναλύθηκαν οι τέσσερις αυτοί στόχοι του δήμου μας.Η Μ.Ο.Δ α.ε στηρίζει την εφαρμογή συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και η δέσμευσή της,απέναντι μας, για πλήρη τεχνική υποστήριξη, μας παρέχει σοβαρές ελπίδες για άμεση κ ολοκληρωτική επίτευξη των τεσσάρων στόχων μας.