Αρχική Ν. Κορινθίας Άφησε τη «σφραγίδα του» στο Καλογεροπουλειο Ίδρυμα ο Νίκος Βατόπουλος (φωτό)

Άφησε τη «σφραγίδα του» στο Καλογεροπουλειο Ίδρυμα ο Νίκος Βατόπουλος (φωτό)

Το Καλογεροπουλειο Ίδρυμα Κορίνθου σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει:

Η τελευταία συμπληρωμένη σελίδα του βιβλίου επισκεπτών του Καλογεροπούλειου με την υπογραφή του Νίκου Βατόπουλου. Τον ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά για τα τόσο τιμητικά σχόλια! Το βιβλίο του μας έδωσε το έναυσμα να δούμε από διαφορετική οπτική γωνία την γνώριμη μας και αγαπημένη Κόρινθο φανερώνοντας άγνωστες πτυχές της.
Ευχαριστούμε επίσης τον Κορίνθιο ιατρό κ. Γεώργιο Σαμώνη για την ανάγλυφη παρουσίαση της ιστορίας της πόλης μας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με χάρτες, πίνακες ζωγραφικής, γκραβούρες, αλλά και ιστορικά στοιχεία από ενδελεχή έρευνα προερχόμενα καθιστώντας κατανοητό με απλή και εύκολα κατανοητή γλώσσα πως η πόλη που ζούμε έχει μεγάλη θρησκευτική και πολιτιστική αξία όντας βαριά κληρονομιά για τους κατοίκους της!
Ευχαριστούμε ακόμη την Κορίνθια αρχιτέκτονα κα Δέσποινα Δεληγιάννη, για την εξαίρετη παρουσίαση των αρχιτεκτονικών σχεδίων των κτηρίων της Κορίνθου πριν και μετά το σεισμό του 1928!
Αποσπάσματα από το βιβλίο “Όπου και να ταξιδέψω. Περπατώντας σε 24 πόλεις” του Νίκου Βατόπουλου διάβασε η συνεργάτης μας, ψυχολόγος και ηθοποιός, Τίφανι Δανιήλ.
Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Κίμων Τρουπής, δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Η ματιά του ήταν πολύ συγκινητική…!
Τους ευχαριστούμε όλους!
Συνδιοργανωτές το βιβλιοπωλείο ¨Κιβωτός” και οι εκδόσεις “Μεταίχμιο”.