Αρχική Eπικαιρότητα Παπαδιά έπιασε στα πράσα τον παπά με… την περιπτερού

Παπαδιά έπιασε στα πράσα τον παπά με… την περιπτερού

Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή έναν παπά σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνωστής απογευματινής εφημερίδας, ο 42χρονος παπάς είναι γνωστός για την αγάπη του στο γυναικείο φύλο και τον είχαν μεταθέσει σε άλλη κοινότητα επειδή είχε γίνει γνωστή η σχέση του με μια ξανθά ιδιοκτήτρια περιπτέρου.

powered by Rubicon Project
Η παπαδιά υποπτεύθηκε τον παράνομο δεσμό του άρχισε να τον παρακολουθεί. Η 35χρονη δεν πίστευε στα μάτια της όταν τον έπιασε να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την ιδιοκτήτρια περιπτέρου. Η γυναίκα τους διέκοψε ουρλιάζοντας με τον παπά να προσπαθεί να την ηρεμήσει για να μην την ακούσουν.
Η περιπτερού κρύφτηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, ενώ η παπαδιά όρμησε προς το μέρος της και την ξεμάλλιασε. Οι φωνές ξεσήκωσαν τους χωριανούς και αμέσως τα νέα της απιστίας του παπά έκαναν τον γύρο του χωριού. Για τον λόγο αυτό, ο παπάς αποφάσισε να μετατεθεί σε άλλη κοινότητα, ενώ η παπαδιά ηρέμησε και παρέμεινε στο πλευρό του. Ωστόσο, ο παπάς συνέχισε τις ερωτικές συναντήσεις με την περιπτερού, και όπως φαίνεται η σύζυγός του δεν θα τον συγχωρέσει ξανά.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση παιδικού Βιβλίου στους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου
Επόμενο άρθροΠήγαν να της κόψουν το ρεύμα και πυροβόλησε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ