Αρχική Eπικαιρότητα «Τρελαντώνης» και «Κανέλα»: Τα 26 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και η σπάνια φώτο...

«Τρελαντώνης» και «Κανέλα»: Τα 26 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και η σπάνια φώτο από τη μέρα που παντρεύτηκαν

Φωτογραφία γάμου: Ο Χάρης Ρηγόπουλος ήταν αποκαλυπτικός. Ο λόγος για τον «Τρελαντώνη» από το «Καφέ της Χαράς». Ο γνωστός ηθοποιός πραγματοποίησε ανάρτηση στο Instagram. Αυτή, είχε να κάνει, με το γάμο του. Εκείνος πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1994.

Όσον αφορά τη νύφη, εκείνη δεν ήταν άλλη από τη Φωτεινή Ντεμίρη. Για όσους δεν τη γνωρίζουν, με το πραγματικό όνομά της, είναι η «Κανέλα» από το «Καφέ της Χαράς». Δηλαδή, είναι η γυναίκα του φούρναρη του χωριού του «Πουλόπουλου». Οι δυο τους παραμένουν μαζί μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, στις 14 Φεβρουαρίου γιόρτασαν και την επέτειο 26 ετών από την ημέρα του γάμου τους.

Φωτογραφία γάμου: Η φωτογραφία που ανάρτησε, ο Χάρης Γρηγορόπουλος στο Instagram από το γάμο του, με τη Φωτεινή Ντεμίρη

Φωτογραφία γάμου: Η λεζάντα από τη φωτογραφία που ανάρτησε, ο Χάρης Γρηγορόπουλος στο Instagram από το γάμο του, με τη Φωτεινή Ντεμίρη

«14 – 02 – 1994 #twentysixyears #anniversary #weddingday #church #love #loveisallaround #life #happy #instamemories #wife #husband #kids #greekactors #actorsofinstagram #harrygrigo».

Φωτογραφία γάμου: Ολόκληρη η ανάρτηση του Χάρη Γρηγορόπουλου για το γάμο του, με τη Φωτεινή Ντεμίρη, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram


Προηγούμενο άρθροΤο γατζωμένο σε έναν τεράστιο βράχο μοναστήρι που προκαλεί δέος και απορία για το πως χτίστηκε (φώτο- βίντεο)
Επόμενο άρθροΝέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και χιόνια – Πότε θα εκδηλωθεί