Αρχική Ν. Αργολίδος Σε πλοία να φιλοξενηθούν οι μετανάστες προτείνει ο Δημήτρης Καμπόσος (βίντεο)

Σε πλοία να φιλοξενηθούν οι μετανάστες προτείνει ο Δημήτρης Καμπόσος (βίντεο)

 Μία πρόταση διαφορετική έκανε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σχετικά με τη φιλοξενία των μεταναστών στη χώρα μας.

Στην εβδομαδιαία επικοινωνία του με τους πολίτες, μέσω ενός βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα με τις θέσεις του, ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να φιλοξενεί τους μετανάστες σε πλοία, όπου, όπως υποστηρίζει, θα μπορούν να έχουν όλες τις ανέσεις, αλλά και να ζουν ξεχωριστά ως φυλές η μία από την άλλη, προκειμένου να προστατεύονται.

Ακόμα, προτείνει -εφόσον οι άνθρωποι αυτοί στην πλειονότητά τους δεν έχουν χαρτιά- να ταυτοποιηθούν με τη βοήθεια ανθρώπων που μιλούν τις διαφορετικές γλώσσες και υπογραμμίζει πως με δέκα υπαλλήλους σε κάθε πλοίο, πολύ γρήγορα θα εξακριβωθεί ποιοι δικαιούνται ασύλου και ποιοι όχι.

Όσο για το πού θα βρεθούν τα πλοία, ο ίδιος προτείνει τα παροπλισμένα πλεούμενα να ανακαινιστούν και με μικρές μετατροπές θα γίνουν κατάλληλα καταλύματα.

«Το κάθε καράβι μπορεί να φιλοξενήσει εως 5.000, ίσως και περισσότερους. Έχει μέσα εστιατόρια, έχει μέσα καμπίνες για να κοιμούνται, έχει χώρους και διαμερίσματα που μπορείς να ξεχωρίσεις τα μικρά παιδιά που πολλές φορές πέφτουν θύματα βιασμού, να ξεχωρίσεις τις οικογένειες και να ξεχωρίσεις και τις φυλές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Προηγούμενο άρθροΤα μέλη του ΚΑΠΗ του Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μαθαίνουν να “σερφάρουν”
Επόμενο άρθροΠατέρας Βαλεντίν: «Με κρέμασαν ανάποδα για 8 ώρες και με βασάνιζαν, Είπα ψέματα γιατί φοβήθηκα την τιμωρία»