Αρχική Eπικαιρότητα Η νέα αλλαγή στο Instagram σου δείχνει αυτούς που έχουν εμμονή μαζί...

Η νέα αλλαγή στο Instagram σου δείχνει αυτούς που έχουν εμμονή μαζί σας!

Σίγουρα το έχεις κάνει μια φορά στη ζωή σου. Σε νυχτερινή έξοδο με τους φίλους σου, περνάς 10 λεπτά με ένα πρόσωπο, του οποίου η ενέργεια είναι δυσάρεστη, συντριπτική, με λίγα λόγια αρνητική. Εκείνος είναι αρκετά πεπεισμένος ότι όλα βαίνουν καλώς κατά τη διάρκεια της συζήτησής σας. “Ακολούθησέ με στο Instagram!”, σου λέει κι εσύ με το ζόρι πατάς το άτιμο μπλε κουμπί του follow.

Λοιπόν, για να σε βοηθήσει να καθαρίσεις λίγο την αύρα σου, το Instagram μόλις ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις. Δεν έχει δοθεί ακόμα ένας τίτλος, οπότε ας το ονομάσουμε “Follow Manager”. Αυτό το όμορφο μικρό εργαλείο, το οποίο θα πρέπει να εμφανίζεται στη σελίδα με τους ακόλουθούς σου, σού δείχνει γρήγορα τους 50 περισσότερους και τους λιγότερους παρόντες χρήστες στη ροή σου Instagram τις τελευταίες 90 ημέρες. Με άλλα λόγια, σου δείχνει ποιος μπορεί να έχει “εμμονή” μαζί σου και επίσης δείχνει τους ανθρώπους που έχεις ακολουθήσει και έχεις ξεχάσει.

“Το Instagram θέλει πραγματικά να σε φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν – αλλά γνωρίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου, τα ενδιαφέροντα και οι σχέσεις σου μπορούν να εξελιχθούν και να αλλάξουν”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Instagram. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, ελπίζουν να καταστήσουν πιο εύκολη τη διαχείριση των λογαριασμών που ακολουθείς στο Instagram, ώστε να αντιπροσωπεύουν καλύτερα τις τρέχουσες επαφές και ενδιαφέροντα σου.

www.marieclaire.gr

Προηγούμενο άρθροΗ λίμνη Δόξα από ψηλά… (βιντεο)
Επόμενο άρθροΤο επικίνδυνο λάθος στον ύπνο του μωρού που κάνουν πολλοί γονείς