Αρχική Eπικαιρότητα «Την είπε υπερεκτιμημένη, αν είναι δυνατόν το “τίποτα”»: Το ξέσπασμα του Γιάννη...

«Την είπε υπερεκτιμημένη, αν είναι δυνατόν το “τίποτα”»: Το ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη για την κόρη του

Ξέσπασμα Γιάννη Ζουγανέλη για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – Χρήσιμες πληροφορίες: «Άστραψε και βρόντηξε», ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης εκνευρίστηκε φοβερά, με ένα σχόλιο που έγινε για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το συγκεκριμένο σχόλιο το έκανε, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Εκείνος, επεσήμανε σε δηλώσεις του πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι υπερτιμημένη. Κάπου εκεί, ο Γιάννης Ζουγανέλης, εκνευρίστηκε και προχώρησε σε δηλώσεις, δίνοντας απαντήσεις για το σχόλιο που δέχθηκε, η κόρη του. Αξίζει να αναφερθεί πως οι δηλώσεις του έγιναν στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day».

Ξέσπασμα Γιάννη Ζουγανέλη για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθούν, οι δηλώσεις του γνωστού καλλιτέχνη
«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας.

Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις».

Ξέσπασμα Γιάννη Ζουγανέλη για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – Χρήσιμες πληροφορίες: Στιγμιότυπο από τις δηλώσεις του Έλληνα καλλιτέχνη

Προηγούμενο άρθρο«Ελλάδα 2021»: Από το Ναύπλιο άρχισε τις επαφές της με τους δήμους η Γιάννα Αγγελοπούλου
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Ο Πρώτος θάνατος στην Ευρώπη