Αρχική Eπικαιρότητα «Άγγελος δίχως μιλιά»: Η μικρή Νεφέλη που δε μιλάει αλλά τραγουδάει συγκίνησε...

«Άγγελος δίχως μιλιά»: Η μικρή Νεφέλη που δε μιλάει αλλά τραγουδάει συγκίνησε ξανά με τη νέα ερμηνεία της (βίντεο)

Νεφέλη: Ο άνθρωπος – ορχήστρα, Κώστας Κακογιάννης, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook. Η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε να κάνει με τη μικρή Νεφέλη. Πρόκειται για το μικρό κορίτσι, το οποίο δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά μπορεί να τραγουδήσει.

Η Νεφέλη τραγούδησε το «Χαρταετός», το οποίο είναι σε στίχους Κώστα Κακογιάννη και μουσική Πάμπου Κουζάλη. Μάλιστα, όσοι δεν θυμούνται, το μικρό κορίτσι, είναι εκείνο που συγκλόνισε με τη φωνή του, τους πάντες, τραγουδώντας σε συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Νεφέλη: Τι ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησης του Κώστα Κακογιάννη στο Facebook

«NΕΦΕΛΗ, Ένας Άγγελος δίχως μιλιά!

Μετά από απανωτές εγχειρήσεις για όγκο στον εγκέφαλο στην παιδική της ηλικία και ένα εγκεφαλικό που την άφησε σε κώμα για κάμποσο καιρό, η Νεφέλη που κάτω από άλλες συνθήκες θα έπρεπε να μείνει για πάντα ένα φυτό, έστω και αν δεν έχει την ικανότητα να μιλά και να διαβάζει, μπορεί και τραγουδά σαν Άγγελος.

Το θαύμα αυτό οφείλεται στη μητέρα της Νεφέλης, την Κατερίνα, μια απίστευτα δυναμική γυναίκα, που όταν η Νεφέλη έπεσε σε κώμα και οι γιατροί με τα απανωτά τους λάθη έδεσαν τα χέρια, αυτή αποφάσισε να βρίσκεται δίπλα της μέρα-νύχτα, να της μιλά, να της τραγουδά και στο CD player να της παίζει το τότε καινούργιο άλμπουμ της Πρωτοψάλτη, ένα CD που η Νεφέλη δεν είχε ακούσει ποτέ της, πριν πέσει σε κώμα».

Νεφέλη: Τι γράφει στο τέλος της λεζάντας από την ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Κακογιάννης

«Και το θαύμα έγινε, όταν πλέον ξύπνησε η Νεφέλη. Ενώ δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει, μπορούσε να τραγουδά και τα πρώτα τραγούδια που μουρμούρησε, ήταν εκείνα τα άγνωστα της Πρωτοψάλτη! Αυτή είναι ίσως η πιο τρανταχτή απόδειξη πως οι άνθρωποι σε κώμα όχι μόνο ακούν, αλλά αντιλαμβάνονται και αντιδρούν στο ό,τι συμβαίνει γύρω τους!

Στο βίντεο καταγράψαμε την πρώτη συνάντησή μας με τη Νεφέλη, που λατρεύει τον «Χαρταετό». Μαζί τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε και αδειάσαμε ένα ολόκληρο μπουκαλάκι με…peanut-butter :)»

https://mobile.facebook.com/watch/?v=2233940546907337&_rdr

Νεφέλη: Βίντεο από την ερμηνεία της, το οποίο αναρτήθηκε στο Facebook από τον Κώστα Κακογιάννη

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα ονόματα έκπληξη για το νέο MEGA
Επόμενο άρθρο“Έρως Άνικατε Μάσκαν” στην Τρίπολη!