Αρχική Eπικαιρότητα Καταγγελία αναγνώστη: Γνωστό Ιατρείο στην Κόρινθο «παραπλανά» τους πελάτες του!

Καταγγελία αναγνώστη: Γνωστό Ιατρείο στην Κόρινθο «παραπλανά» τους πελάτες του!

Αγαπητό peloponnisosnews,

Μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω μαζί σας, μετα από ένα ασύλληπτο γεγονός που μου συνέβη, παράλληλα παρακολουθώ την αντικειμενικότητα σας και ότι δίνετε προτεραιότητα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ξέρω πολυ καλα πως δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα, μακάρι όμως να μπορούσα να το κάνω γιατι ειμαι σίγουρη πως δεν εχει συμβεί μόνο σε Εμενα αλλα σε χιλιάδες Κορινθιους και Κορινθιες το συγκεκριμένο συμβάν.

Επισκέφθηκα ένα γνωστό ιατρείο της Κορίνθου, για να κάνω λέιζερ αποτρίχωσης. Να τονιστεί πως κάνω χρόνια, αποτρίχωση με ενα συγκεκριμένο λέιζερ σε άλλον ,προφανώς γιατρο, και εχω τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα! Είχα την ατυχία λοιπόν, να «πιστέψω» αυτόν τον γιατρό στην Κόρινθο και να κάνω μια συνέδρια στο Ιατρείο του.

Ήμουν ιδιαιτερα επιφυλακτική, και ρώτησα ΠΟΛΛΕΣ αν όχι ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές αν το λέιζερ που έχουν στο Ιατρείο τους, ειναι το συγκεκριμένο λέιζερ που έκανα ολα αυτά τα χρόνια, μιας και το ανέφεραν και στο σάιτ τους!

Με διαβεβαίωσαν, άλλες τόσες φορές πως ειναι το συγκεκριμένο και μάλιστα διαφέρει το σχήμα και η μορφή επειδη ειναι «τελευταίας τεχνολογίας»!

ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ! Για να μην μακρηγορώ έδωσα 150 € για ξύρισμα στην κυριολεξία!

Το λέιζερ που χρησιμοποιούν ειναι άλλο, μάλιστα το αναφέρουν και στο σάιτ τους! Δεν ειναι, δηλαδή, οτι παραπλανούν αυτοι οι ίδιοι τον κόσμο, γίνεται αναφορά και στο σάιτ τους πως το συγκεκριμένο λέιζερ ειναι το ιατρικό! Το σημαντικό ειναι, πως Εμενα μου δημιούργησε αντίδραση και γέμισα σημάδια και ξηροδερμία!

Επειδη λοιπόν τα ίδια ανέφερα και σε αυτούς, με μια φυσικότητα μου είπαν: ναι δεν ειναι αυτο το λέιζερ, αλλα εχει την ένταση αυτού που κάνετε!

Και σας ρωτάω εγω τωρα, και όλους τους Κορινθιους αλλα και όποιον διαβάζει το σάιτ σας, που θα βγει αυτή η ιστορία με τους γιατρούς; Θα συνεχιστεί πολυ να θελουμε αλλα και να μας δίνουν αλλα για να γεμίσουμε τις τσέπες τους; Και εντάξει αυτο ήταν ένα συμβάν που δεν ήταν στην ουσία σοβαρό, το συγκεκριμένο ιατρείο σε κάποια άλλη περίπτωση τι θα κανει; Θα αναλάβει τις ευθύνες του ή θα σε παραπλανήσει και εκεί; Και εν ετει 2020 με την οικονομία να ειναι στα χειρότερα της Εμενα ποιος θα μου δώσει πίσω τα 150 ευρώ; Και τα 150 ευρώ δεν ειναι τίποτα! Ποιος θα μου δώσει πίσω ολα αυτά τα λεφτά που χρόνια έδινα για να έρθει αυτο το Ιατρείο με ένα «ξυράφι» να μου καταστρέψει οτι είχα κανει αυτά τα χρόνια; Ντροπή!

Νομιζω πως όλοι οι αναγνώστες σας κατάλαβαν σε ποιο ιατρείο αναφερομαι!

Ευχαριστω πολυ!

Γ. Κ