Αρχική Ν. Κορινθίας Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο (φωτο)

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο (φωτο)

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2020

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2020 διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά.

Οι μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου μαζί με τους καθηγητές κ.Γιάννη Μπετσόγλου και κ.Γιούλα Πυργάκη διεξήγαγαν έναν εποικοδομητικό διάλογο για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, οθόνη και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος

Προηγούμενο άρθροTατούλης:Εβαλαν τον κοριό από τον Μητσοτάκη-Μαντάς:O Tατούλης πρέπει να μάθει πως ο ίδιος ήταν η αιτία της ήττας του
Επόμενο άρθροΚλείνει σήραγγα στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου