Αρχική Eπικαιρότητα «Όχι δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι περίεργα ζώα»: Το ξέσπασμα του Ορέστη...

«Όχι δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι περίεργα ζώα»: Το ξέσπασμα του Ορέστη Τσανγκ για τον κοροναϊό

Ορέστης Τσανγκ για τον κοροναϊό – Χρήσιμες πληροφορίες: Ο λόγος για τον γνωστό παίκτη του Survivor. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ο ίδιος έχει καταγωγή από την Κίνα. Γνωστό είναι επίσης και το γεγονός πως ο Ορέστης Τσανγκ είναι επιχειρηματίας και ζει και εργάζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Ορέστης μίλησε λοιπόν στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 και την εκπομπή «ΣΥΝ», όπου αναφέρθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε πως δεν τρώνε όλοι οι Κινέζοι περίεργα ζώα και πως αυτό ανταποκρίνεται σε μικρό ποσοστό του πληθυσμού της Κίνας. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor:

Ορέστης Τσανγκ για τον κοροναϊό – Χρήσιμες πληροφορίες: Όλα όσα ανέφερε
«Η Κίνα, έχει λάβει τα αυστηρότερα μέτρα καταπολέμησης του Corona Virus. Η πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας είναι σε συνεχή επικοινωνία και χαίρομαι ιδιαιτέρως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα κρούσμα στην Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και κατανόηση ότι στο 1,4 δις εκατομμύρια πληθυσμό της Κίνας πόσα είναι τα κρούσματα και πόσα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού.

Και κάτι τελευταίο ΟΧΙ δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι περίεργα ζώα. Τώρα εάν 1 στους 10.000 κάντε μόνοι σας την αναλογία στο 1,4 δις εκατομμύρια πληθυσμό. Ας ευχηθούμε υγεία, θα τα καταφέρουμε και στην Κίνα και στην Ελλάδα».