Αρχική Eπικαιρότητα Γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο Διαφάνι – Ο ρόλος κλειδί και οι ανατροπές...

Γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο Διαφάνι – Ο ρόλος κλειδί και οι ανατροπές που θα προκαλέσει

Νέος χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες – Χρήσιμες πληροφορίες: Ένας νέος χαρακτήρας θα ενταχθεί στη σειρά του ΑΝΤ1. Πρόκειται αναμφίβολα για την τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς η αγάπη του κοινού είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη. Οι Άγριες Μέλισσες παρουσιάζουν μία νέα ανατροπή.

Στο Διαφάνι αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω. Αυτό, διότι ο νέος χαρακτήρας θα ταράξει ακόμη περισσότερο, τα ήδη ταραγμένα νερά του χωριού. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Δημήτρη Σαμόλη. Πρόκειται για το γνωστό τραγουδιστή και performer.

Ο Δημήτρης Σαμόλης αναμένεται να υποδυθεί έναν ρόλο, ο οποίος θα είναι κλειδί και ο οποίος θα αποκαλυφθεί την Τρίτη το βράδυ. Ο γνωστός τραγουδιστής και performer είναι ο δεύτερος τραγουδιστής που παρακολουθούμε στη σειρά μετά τη guest εμφάνιση του Ίαν Στρατή.

Στο σήριαλ θα υποδυθεί τον γυναικολόγο τον οποίον επισκέπτεται η γυναίκα του Λάμπρου. Αυτό, διότι η Θεοδοσία θα μάθει το λόγο ή τους λόγους που αποβάλλει. Μεταξύ τους, όμως, θα υπάρξει ένα φλερτ. Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην αργήσουν να πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Έτσι, θα ανεβάσουν, το «θερμόμετρο» της αγωνίας για τους τηλεοπτικό κοινό της σειράς.