Αρχική Eπικαιρότητα Γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο Διαφάνι – Ο ρόλος κλειδί και οι ανατροπές...

Γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο Διαφάνι – Ο ρόλος κλειδί και οι ανατροπές που θα προκαλέσει

Νέος χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες – Χρήσιμες πληροφορίες: Ένας νέος χαρακτήρας θα ενταχθεί στη σειρά του ΑΝΤ1. Πρόκειται αναμφίβολα για την τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς η αγάπη του κοινού είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη. Οι Άγριες Μέλισσες παρουσιάζουν μία νέα ανατροπή.

Στο Διαφάνι αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω. Αυτό, διότι ο νέος χαρακτήρας θα ταράξει ακόμη περισσότερο, τα ήδη ταραγμένα νερά του χωριού. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Δημήτρη Σαμόλη. Πρόκειται για το γνωστό τραγουδιστή και performer.

Ο Δημήτρης Σαμόλης αναμένεται να υποδυθεί έναν ρόλο, ο οποίος θα είναι κλειδί και ο οποίος θα αποκαλυφθεί την Τρίτη το βράδυ. Ο γνωστός τραγουδιστής και performer είναι ο δεύτερος τραγουδιστής που παρακολουθούμε στη σειρά μετά τη guest εμφάνιση του Ίαν Στρατή.

Στο σήριαλ θα υποδυθεί τον γυναικολόγο τον οποίον επισκέπτεται η γυναίκα του Λάμπρου. Αυτό, διότι η Θεοδοσία θα μάθει το λόγο ή τους λόγους που αποβάλλει. Μεταξύ τους, όμως, θα υπάρξει ένα φλερτ. Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην αργήσουν να πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Έτσι, θα ανεβάσουν, το «θερμόμετρο» της αγωνίας για τους τηλεοπτικό κοινό της σειράς.

Προηγούμενο άρθροΟι νέες αποκαλύψεις της Νικολούλη και οι καταγγελίες του πατέρα για ΜΚΟ (βιντεο)
Επόμενο άρθροΘάνος Ασκητής : Τα 12 πράγματα που σκοτώνουν μία σχέση