Αρχική Ν. Αχαΐας Καταδίωξη για 20χρονες που έκλεψαν αυτοκίνητο στην Πάτρα

Καταδίωξη για 20χρονες που έκλεψαν αυτοκίνητο στην Πάτρα

Νυχτερινές περιπέτειες με κλεμμένο αυτοκίνητο ονειρεύονταν δυο 20χρονες Ελληνίδες και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη όταν βρήκαν ένα με τα κλειδιά στη μίζα έξω από ένα κατάστημα στην Πάτρα! Μάλιστα, έκαναν και… ράλι όταν τις εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην Οβρυά Πατρών, αλλά οι δυο κοπέλες ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας διαφύγουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Τελικά, ακινητοποιήθηκαν και σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι δυο νεαρές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενες για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών και απείθεια.

*** Στην αυλή του σπιτιού μιας γυναίκας στη Νέα Καρυά Καβάλας είχε τρυπώσει μέρα- μεσημέρι της 21η; Ιανουαρίου ένας 55χρονος και είχε κλέψει το μοτοποδήλατό της, με το οποίο κυκλοφορούσε από τότε. Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Νέστου, το δίκυκλο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη στην πόλη της Καβάλας και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Ο 55χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.