Αρχική Ν. Αρκαδίας Εκδήλωση κοπής πίτας για τον ΣΥΡΙΖΑ με Αχτσιόγλου και γλέντι στην Τρίπολη

Εκδήλωση κοπής πίτας για τον ΣΥΡΙΖΑ με Αχτσιόγλου και γλέντι στην Τρίπολη

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας της πραγματοποίησε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου σε κέντρο της Τρίπολης με καλεσμένη την πρώην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Στην εκδήλωση παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Παπαηλιού, οι υποψήφιοι βουλευτές Μ.Ρουσιάς και Χ.Στάικος, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας, η υποψήφια με την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” Κατερίνα Μητσιοπούλου, ως εκπρόσωπος του κ.Τατούλη, καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Νέοι Δρόμοι” του Γ.Δέδε.

Πριν πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας η κα.Αχτσιόγλου μίλησε στους παρευρισκόμενοςυ και αναφέρθηκε τόσο στον δικό τους στόχο, που είναι η διεύρυνση της Προοδευτικής Συμμαχίας όχι ως αυτοσκοπός αλλά για την κοινωνία ενώ άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Βουλευτής Γ.Παπαηλιού που μίλησε για κατάρρευση κάθε κοινωνικής κατάκτησης που επιχειρεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης.

Οι παρευρισκόμενοι μετά την κοπή της πίτας διασκέδασαν με λαϊκό-δημοτικό μουσικό πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.

πηγή: kalimera-arkadia.gr