Αρχική Eπικαιρότητα Διαγνώστηκε με καρκίνο κι αμέσως σκότωσε τον γιο του

Διαγνώστηκε με καρκίνο κι αμέσως σκότωσε τον γιο του

Ένας πατέρας στη Ρωσία, ο οποίος διαγνώστηκε όγκο στον εγκέφαλο, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον γιό του, καθώς πίστευε ότι η μητέρα του παιδιού δεν ήταν ικανή να το μεγαλώσει σωστά μόνη της.

Ο 40χρονος Oleg Drachev, μηχανικός στον ρωσικό στρατό, ενημερώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να εγχειριστεί. Τότε πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον γιο του, Ilya, και την γυναίκα του, θεωρώντας πως χωρίς εκείνον η ζωή τους θα γίνει μαρτύριο και το παιδί δεν θα μεγαλώσει σωστά. Το άτυχο παιδί έχασε την ζωή του την ώρα που κοιμόταν, με τις Αρχές της Μόσχας να το βρίσκουν σφαγμένο στο κρεβάτι του, ενώ η σύζυγός του, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, σώθηκε επειδή πρόλαβε να κλειδωθεί στο μπάνιο.

Όταν η αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από την σύζυγο, ο Oleg θέλησε να δικαιολογήσει τις απεχθείς πράξεις του λέγοντας ότι η γυναίκα του δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά τον Ilya και πήρε την απόφαση να τον σκοτώσει.

Η σχέση πατέρα και γιου ήταν τόσο δεμένη, που μόλις ο Oleg έμαθε για την ασθένειά του εξομολογήθηκε πως κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να μεγαλώσει τον Ilya όπως εκείνος, ούτε η ίδια του η μητέρα. Οι μαρτυρίες από τα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας επιβεβαιώνουν ότι ο 40χρονος ήταν πολύ δεμένος με το παιδί, με το οποίο περνούσε όλο τον ελεύθερο χρόνο του, ενώ επρόκειτο για πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

O Oleg κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών της Μόσχας, ενώ η ποινή του αναμένεται να είναι η ισόβια κάθειρξη.