Αρχική Eπικαιρότητα Το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο που θύμισε ΑΜΑΝ και οι 150.000 προβολές μέσα...

Το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο που θύμισε ΑΜΑΝ και οι 150.000 προβολές μέσα σε μία μέρα (βίντεο)

Διαδικτυακή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα γυρίστηκε από κινητό τηλέφωνο, με τη βοήθεια ενός σέλφι στικ. Έτσι, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος γύρισαν την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή τους, γύρω από ένα σέλφι στικ.

Η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή περιελάμβανε αποκλειστικά και μόνο GNTM 2. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν 16 βίντεο για το GNTM 2, ξεκινώντας από μια σπαρταριστή διασκευή του Smooth Criminal του Μάικλ Τζάκσον, με τις κραυγές της Βίκυς Καγιά. Φυσικά, πρώτα από όλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είπε, το κρύο ανέκδοτο της ημέρας.

Διαδικτυακή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα – Χρήσιμες πληροφορίες: Το κλείσιμο της εκπομπής

Πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, μίλησε ο Αντώνης Κανάκης. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», ανέφερε: «Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι το πρώτο selfie διαδικτυακό “Ράδιο Αρβύλα” στην ιστορία του “Ράδιο Αρβύλα”. Μέχρι να τα ξαναπούμε, που θα πάει θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή».

Όσοι ενδιαφέρονται για τα νούμερα της εκπομπής, αυτά ήταν πέρα για πέρα, ενθαρρυντικά. Αυτό, διότι η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα ξεπέρασε το φράγμα των 100K views. Έτσι, πλέον οδεύει να σπάσει και το φράγμα των 200.000 προβολών.

Διαδικτυακή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα – Χρήσιμες πληροφορίες: Στιγμιότυπο από την εκπομπή

https://youtu.be/2VFP5gaw-jk