Αρχική Ν. Κορινθίας Η απάντηση του Βασ.Νανόπουλου στην Σοφία Μπαλή περί Καρναβαλικής Επιτροπής

Η απάντηση του Βασ.Νανόπουλου στην Σοφία Μπαλή περί Καρναβαλικής Επιτροπής

Δημοσιεύουμε αυτούσια, (ώρα, mail και σχετικά) την απάντηση του Βασίλη Νανόπουλου σχετικά με τα δημοσιεύματά μας για την Καρναβαλική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων.

Κυρία Μπαλή

Στο πλαίσιο της στοιχειώδους δεοντολογίας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την απάντηση μου όπου έχετε αναρτήσει σχόλια σας με θέμα το καρναβάλι της Κορίνθου . Κ Μπαλή για άλλη μια φορά διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις και διαστρεβλώνετε την αλήθεια . Η αλήθεια είναι ότι εγώ ποτέ δεν έδωσα έγκριση για δημιουργία επιτροπής καρναβαλιού . έχετε κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει το αντίθετο  ? κάποια ανακοίνωσή με την υπογραφή μου ?

Ο αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης έστειλε  e mail – αυτό που δημοσιεύετε λειψό  – με την πρόταση του την οποία απέρριψα . Επιτροπή καρναβαλιού δεν συστάθηκε ποτέ . Ο κ Πιέτρης δεν έχει δικαιοδοσία να ορίζει επιτροπές και να αναθέτει ρόλους σε άτομα εκτός δήμου και προέδρους νομικών προσώπων  – αυτό είναι δουλειά του δημάρχου .

Εσείς αποκρύψατε ότι αποστολέας του e mail  είναι ο κ  Τιμολέων Πιέτρης  γιατί άραγε ? Μήπως για να νομίσει ο κόσμος ότι το έστειλα εγώ ? Δημοσιεύστε ολόκληρο το e mail  εξαιρώντας  μόνο τον πληροφοριοδότη σας .Ο πληροφοριοδότης σας δεν σας μίλησε για τη στάση μου ?Γιατί  αποκρύψατε την απάντηση μου  ?

Κυρία Μπαλή έχετε κακό ιστορικό σε θέματα συκοφαντικής δυσφήμισης και αβέβαιο μέλλον .Μην με αναγκάσετε να γίνω πιο συγκεκριμένος. Αν συνεχίσετε πάλι θα καταδικαστείτε  στο δικαστήριο  για συκοφαντική δυσφήμιση και άλλες αξιόποινες πράξεις  .

Και πάμε τώρα να τα δούμε όλα και πάλι αναλυτικά :

  1. Βασ.Νανόπουλος : Κ Μπαλή για άλλη μια φορά διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις και διαστρεβλώνετε την αλήθεια .
    1. Απάντηση : Κύριε Νανόπουλε ήμουν τόσο προετοιμασμένη για αυτή σας την έναρξη που την αναφέρω και στο άρθρο για την Καρναβαλική Επιτροπή. Δεν Θα σχολιάσω γιατί έμαθαν όπως ξαναείπα τα βουνά από τα χιόνια

2. Βασ.Νανόπουλος : Η αλήθεια είναι ότι εγώ ποτέ δεν έδωσα έγκριση για δημιουργία επιτροπής καρναβαλιού

Απάντηση: Ποτέ δεν ανέφερα κάτι σχετικό. Οτι δώσατε ή δεν δώσατε έγκριση επίσημη για την δημιουργία Επιτροπής Καρναβαλιού.

3. Βασ.Νανόπουλος: Ο αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης έστειλε  e mail – αυτό που δημοσιεύετε λειψό  – με την πρόταση του την οποία απέρριψα . Επιτροπή καρναβαλιού δεν συστάθηκε ποτέ .

Απάντηση: Ο λόγος που απέκρυψα τον αποστολέα ήταν καθαρά για να μην δημιουργηθεί και άλλη ανακατωσούρα στην ήδη υπάρχουσα και γιατί σε ότι αφορά όλους τους Αντιδημάρχους σας και όχι μόνο τον κύριο Πιέτρη, θεωρώ πως κάνουν ένα πολύ αξιόλογο έργο. Ετσι λοιπόν, δεν θέλησα να προσωποποιήσω κανέναν, αλλά να μείνω μόνο στο γεγονός της ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Ορίστε και ολόκληρο λοιπόν το περιβόητο μέηλ :

Βασ.Νανόπουλος : Ο κ Πιέτρης δεν έχει δικαιοδοσία να ορίζει επιτροπές και να αναθέτει ρόλους σε άτομα εκτός δήμου και προέδρους νομικών προσώπων  – αυτό είναι δουλειά του δημάρχου .

Απάντηση : Αυτά είναι εσωτερικά σας και δεν εισχωρώ πιο βαθιά !!! Θέλετε όμως να μας πείτε πως ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος όρισε και τις αρμοδιότητες του Δημάρχου εν αγνοία σας; Διότι σας βλέπουμε στην Επιτροπή Καρναβαλιού με επτά αρμοδιότητες : Μαγαζιά, χορηγούς, άρματα, σχεδιασμός γραφικών, πλύσιμο στολών; υπόλοιπες εκδηλώσεις και οικονομικό μάζεμα προσφορών. Και αυτό εν αγνοία σας έγινε; Εν αγνοία σας πήραν κλειδιά τα 8 μέλη της επιτροπής από τα παλιά γραφεία των ΤΕΒΑ για να συνεδριάζουν; Γιατί δυσκολεύομαι να τα αντιληφθώ όλα τα παραπάνω ενώ ξέρω πόσο συγκεντρωτικός και τελειομανής είστε;

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ

Βασίλης Νανόπουλος : Κυρία Μπαλή έχετε κακό ιστορικό σε θέματα συκοφαντικής δυσφήμισης και αβέβαιο μέλλον .Μην με αναγκάσετε να γίνω πιο συγκεκριμένος.Αν συνεχίσετε πάλι θα καταδικαστείτε  στο δικαστήριο  για συκοφαντική δυσφήμιση και άλλες αξιόποινες πράξεις  .

Απάντηση : Αγαπητέ Δήμαρχε των Κορινθίων, γνωρίζετε, και αν δεν το γνωρίζετε είναι εύκολο να το μάθετε, πως η πρώτη φορά που πέρασα το κατώφλι δικαστικής αίθουσας ήταν μετά την μήνυση και αγωγή του κυρίου Κασκαντίρη (υποψήφιο δημοτικό σας σύμβουλο το 2014)εις βάρος μου πριν από 5 και πλέον έτη. Αθωώθηκα πανηγυρικά με σύμφωνη γνώμη Προέδρου και Εισαγγελέα, όπως φυσικά και θυμάστε μιας και είσασταν μάρτυρας κατηγορίας. Αναφορικά τέλος με την τελευταία σας πρόταση, μάλλον πρέπει να την αγνοήσω γιατί αν ακούσω τον δικηγόρο μου είναι απειλή !!!!

Σας εύχομαι τελικά ένα καλό αγώνα προς την Καρναβαλική Παρέλαση, με ή χωρίς Καρναβαλική Επιτροπή. Ας έχει η πόλη μας αυτό που της αξίζει και στις Απόκριες !!! Λάθη γίνονται από όλους, ειδικά τις νέες Δημοτικές Αρχές, είμαστε εδώ για να τα επισημαίνουμε και να διορθώνονται από εσάς !!!

Για το peloponnisosnews και την Εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ

Σ.Μπαλή