Αρχική Ν. Αρκαδίας “Ένας πραγματικός ήρωας της ζωής” – Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ από την...

“Ένας πραγματικός ήρωας της ζωής” – Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ από την Τρίπολη που συγκίνησε όλη την Ελλάδα! (βιντεο)

Στην 38η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή, ένα από τα πρόσωπα που κέρδισε το χειροκρότημα και συγκλόνισε με όσα είπε, ήταν ο φιλάθος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Γιόβας, από την Τρίπολη.

Το “Καλημέρα Αρκαδία” έχει τις λεπτομέρειες.

Στην γιορτή του ΠΣΑΠ, βραβέυτηκε ο φίλαθλος Αντώνης Γιόβας ο οποίος, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και μας απέδειξε πως το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και άντλησης δυνάμεων.

“Ο Αντώνης. Ένας πραγματικός ήρωας της ζωής. Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ του έδωσε έξτρα δύναμη για να περπατήσει για πρώτη φορά” έγραψε στο μήνυμά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τον Αντώνη Γιόβα βράβευσαν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Φερνάντο Βαρέλα. 

Ο ίδιος, συγκίνησε τους πάντες, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πολύ είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ και ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ και τους ποδοσφαιριστές, που μου έχουν δώσει δύναμη και ενέργεια να τα καταφέρω στο στόχο μου και να περπατήσω για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Είναι μεγάλο κομμάτι χαράς που μου έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, που μου δίνουν οι νίκες του. Το νταμπλ που πήραν μου έδωσε πάλι χαρά και μεγάλη ευχαρίστηση. Ένα χειρουργείο που είχα κάνει το 2017 είχα σκεφτεί να πάω να κάνω στην προπόνηση της ομάδας για να πάρω δύναμη και κουράγιο, πήγα και ευτυχώς το χειρουργείο πήγε πολύ καλά από την δύναμη και την ψυχολογία που μου έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μου ομάδας.Μακάρι να γίνονται τέτοιες ενέργειες και τέτοιες όμορφες βραδιές όπως η σημερινή. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία».

Εικόνα

Πηγή: kalimerarkadia.gr