Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστικό: ‘Ετοιμο να “φτερουγίσει” από την παράταξη Τατούλη πρωτοπαλίκαρό του …!! ...

Αποκλειστικό: ‘Ετοιμο να “φτερουγίσει” από την παράταξη Τατούλη πρωτοπαλίκαρό του …!! Αρχισαν τα όργανα..

Στο τελευταίο ΠΕ.ΣΥ της Πέμπτης με θέμα τις μετακινήσεις των υπαλλήλων της Περιφέρειας ο Κορίνθιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Οικονόμου, που υπήρξε από τα πρώτα ονόματα από τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, αποχώρησε.

Αποχώρησε και δεν ψήφισε την πρόταση της παράταξής του για το επίμαχο θέμα, δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά τόσο στην παράταξή του, όσο και στο υπόλοιπο σώμα. Οι πληροφορίες του peloponnisosnews είναι πως θεωρείται θέμα χρόνου η ανεξαρτητοποίηση του Περιφερειακού Συμβούλου, Γιώργου Οικονόμου. Σε δικές του ανθρώπους εκμυστηρεύεται πως διαφωνεί με την πολιτική που ακολουθεί η παράταξή του σε σημαντικά ζητήματα και θεωρεί πως έτσι δεν θα μπορέσει ο ίδιος να υλοποιήσει και τις προσωπικές του δεσμεύσεις στους Κορίνθιους.

Ο ίδιος το σκέφτεται πολύ σοβαρά, έτσι κι αλλιώς η επαγγελματική του ζωή και η πορεία του στην κορινθιακή κοινωνία, δεν συνάδουν με βιασύνες.

Προηγούμενο άρθροΎποπτο ταξίδι του “τοξοβόλου του Συντάγματος” στην Τρίπολη – Έμεινε σε ξενοδοχείου και ετοίμαζε ληστεία!
Επόμενο άρθροΣε τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Π. Νίκας