Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Δήμος Κορινθίων “έφτιαξε” Επιτροπή Καρναβαλιού – Δύο Λουτρακιώτες ανάμεσά τους (λίστα)

Ο Δήμος Κορινθίων “έφτιαξε” Επιτροπή Καρναβαλιού – Δύο Λουτρακιώτες ανάμεσά τους (λίστα)

Με πολύ έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι σε ένα μικρό Δήμο όπως είναι η Κόρινθος ορίστηκε Επιτροπή Καρναβαλιού. Γελάσαμε, σοβαρευτήκαμε, προβληματιστήκαμε αλλά πάνω απ’ όλα αναρωτηθήκαμε …..

Ομως επειδή ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί κονδύλια, εκδηλώσεις, αναθέσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τηρείται απόλυτη μυστικότητα, θα ακολουθήσουμε κι εμείς αυτό τον δρόμο και θα μείνουμε μόνο με την απορία της ζήλιας μας προς την Πάτρα, την Ξάνθη, το Ρέθυμνο και γιατί όχι του Ρίο ντε Τζανέιρο. Πως νομίζετε εκεί στο Δήμο ότι είναι η τρελή μας επιθυμία ως Κορίνθιοι ένα ξέφρενο και χωρίς προηγούμενο καρναβάλι που στήθηκε και ολόκληρη επιτροπή για να ανταπεξέλθετε….

Πρόεδρος λοιπόν της Επιτροπής : Γιώργος Κοντός (από τις λιγοστές μας πληροφορίες είναι από το Λουτράκι, δεν είναι δημοτικός σύμβουλος της Κορίνθου και δεν ξέρουμε και τι έχει κάνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις)

Στην Επιτροπή επίσης συμμετέχουν οι:

  1. Αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης (δεν έχω ακόμη καταλάβει γιατί δεν προεδρεύει της Επιτροπής αφού είναι στο αντικείμενό του, είναι νέος, έχει όρεξη και φρέσκιες ιδέες)
  2. Νεκτάριος Σπηλιόπουλος – Γ.Γ του Δήμου Κορινθίων (ο Γενικός Γραμματέας σε επιτροπή για το καρναβάλι; )
  3. Χριστίνα Τερχίνογλου (δεν γνωρίζω τις δράσεις της, η μόνη πληροφορία είναι πως είναι από το Λουτράκι και υπήρξε υποψήφια στο συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά)
  4. Μαρία Ρουσινού (υπάλληλος στον Δήμο Κορινθίων)
  5. Θέμης Κουτσογκίλας – Πρόεδρος ΚΕΠΑΠ
  6. Μαρία Ανδρουλιδάκη – η μοναδική παρουσία που βλέπω από άλλη παράταξη
  7. Χριστίνα Τσιορωτά – Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου

Είμαστε ακόμη στην αρχή λοιπόν, περιμένουμε στοιχεία ως προς τα κόστη !!!

Σ.Μπαλή