Αρχική Περ. Πελοποννήσου Τρία χρόνια peloponnisosnews – Σας ευχαριστούμε θερμά !!!

Τρία χρόνια peloponnisosnews – Σας ευχαριστούμε θερμά !!!

Τρία χρόνια κλείνουμε αυτό τον μήνα από την επαναλειτουργία του peloponnisosnews μετά από μία τετραετή αδράνεια. Το αντικείμενο γνωστό αλλά το εγχείρημα για είδηση στο διαδίκτυο άγνωστο. Εμείς ξεκινήσαμε δειλά, εσείς όμως μας αγαπήσατε γρήγορα και μας φέρατε στις πρώτες θέσεις της προτίμησής μας.

“Κάποιοι” μας έδιναν λίγους μήνες , όταν περάσαμε το “προσδόκιμο ζωής”, μας έδιναν προθεσμία μέχρι τις εκλογές. Αυτά πέρασαν και είμαστε ακόμη εδώ, και θα είμαστε όσο εσείς μας εμπιστεύεστε και μας αγαπάτε.

Προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί, να μην χαιδεύουμε αυτιά, να μην αφήνουμε την μπάλα να βγαίνει από το γήπεδο, να φέρνουμε την είδηση γρήγορα κοντά σας.

Προσπαθούμε να βάζουμε στην άκρη προσωπικές προτιμήσεις και συμπάθειες που πάντα υπάρχουν σε κλειστές και μικρές κοινωνίες. Να μην μας λυγίζει το γεγονός, να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία, να πιστεύουμε σε μία καλύτερη Περιφέρεια και μία καλύτερη Ελλάδα.

Σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, να χτίζουμε με εσάς σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της κοινωνίας και να χτυπάμε το μαχαίρι στο κόκκαλο για λύσεις.

Για αυτά τα τρία χρόνια που είστε δίπλα μας, με μπράβο αλλά και με ερωτηματικά, είτε συμφωνήσατε, είτε διαφωνήσατε, για ότι ξεπεράσαμε με ποιοτικό διάλογο με εσάς στο διαδίκτυο,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ !!

Οι συντάκτριες του peloponnisosnews

Σοφία Μπαλή

Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου