Αρχική Eπικαιρότητα Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό μέσα στο πλυντήριο …

Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό μέσα στο πλυντήριο …

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι γείτονες της 31χρονης Nadezhda Z στη Ρωσία, που φαίνεται να σκότωσε το τέταρτο παιδί της λίγο μετά τη γέννα.

Σύμφωνα με τις ρωσικές Αρχές η 31χρονη γέννησε τη νύχτα στο σπίτι της, κάτι που κατάλαβε ο σύζυγός της το πρωί, καθώς βρήκε τη γυναίκα του μέσα στα αίματα και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Αυτό όμως που ακολούθησε σόκαρε τους πάντες. Η 31χρονη φαίνεται πως μόλις γέννησε πήρε το νεογέννητο και το έβαλε μέσα στο πλυντήριο, όπου και τελικά βρέθηκε νεκρό. 

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και μπορεί να φυλακιστεί για πέντε χρόνια, υποστηρίζει ότι το έμβρυο ήταν πρόωρο και γεννήθηκε νεκρό σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Nadezhda ήταν διάσημη κομμώτρια στην πόλη Ταλίτσα και οι φίλοι της την περιγράφουν ως μια καλή μητέρα. Έχει έναν γιο από προηγούμενο γάμο της και δύο κόρες με τον νυν σύζυγό της.

«Δουλεύει σκληρά και είναι μια πολύ στοργική μητέρα» είπε την εφημερίδα Komsomolskaya Pravda η φίλη της Elena Firtseva. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να σκοτώσει το μωρό και μάλιστα με τέτοιο βάρβαρο τρόπο. Μου είπε ότι το μωρό γεννήθηκε πρόωρο και νεκρό» ανέφερε.

«Την είδα πρόσφατα που ήταν έγκυος. Ίσως η οικογένεια είχε κάποια προβλήματα, αλλά δεν ήταν ορατά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» είπε άλλος φίλος της στην ίδια εφημερίδα.

Πηγή: newsbeast.gr